search

Stugor i Västra Götaland

Spendera semestern i en stuga i Västra Götaland

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Västra Götaland - en härlig region med gott om semestermöjligheter. Västra Götaland får många besök varje år på grund av sin härliga natur och sina många aktiviteter. För den som vill hyra stuga i Västra Götaland finns här skogar, sjöar, ängar och en vacker skärgård utanför till exempel Göteborg. Hos oss på NOVASOL finns du ett stort och varierat utbud av stugor i Västra Götaland för uthyrning.

Aktiviteter och utflyktsmål

Gillar du att fiska eller paddla kanot? Den södra delen av Västra Götaland har gott om sjöar om du vill hyra stuga med nära till fiske. Givetvis finns också sjöar även i den norra delen. Här finns även närheten till havet i väst med Kattegatt och kusten vid Bohuslän. Hyr du någon av våra stugor i Västra Götalands norra delar finner du Vänern som är vår största insjö i Sverige.

Stugor att hyra i Västra Götaland

Flera städer att uppleva

Många som ska hyra stuga i Västra Götaland lockas av att ta en tur till Göteborg. Det är inte konstigt då staden erbjuder så gott som allt man önskar men på en tillräckligt stor yta för att man, till exempel, ska kunna ta en dagstur hit utan att känna att man inte fick en riktig känsla för staden. I Göteborg finner du både shopping, kultur, havsbad, matupplevelser av rang och mycket mer.

Ska du aktivera dig finns självklart den ’lilla’ storstaden Göteborg men det finns även gott om aktivitetsmöjligheter i övriga delar av Västra Götaland. Här finns textilmeckat Borås, vattenpalatset i Vänersborg, Karlsborgs fästning och mycket mer.

Stuguthyrning i Västra Götaland

Är du på jakt efter stugor i Sverige är du välkommen till oss. Vi har stugor i Västra Götaland från norr till söder och skulle du inte finna något ledigt som passar just dig är du välkommen att söka vidare bland våra stugor i Sverige. På NOVASOL har vi arbetat i många år med stugförmedling i Västra Götaland och hjälper dig gärna att hitta den stuga som passar just dig. Du kan boka online likväl som att ringa till oss om du har bestämt dig för någon av våra stugor i Västra Götaland.