Stugor i Danmark

Danmark är det perfekta semesterlandet för folk i alla åldrar och oavsett vilka intressen man har. Hos oss på NOVASOL finner du tusentals stugor och semesterhus i Danmark över hela landet.

Vi har även ett stort antal servicekontor i Danmark på populära orter som finns till för att ge dig som gäst den service du önskar. Här kan du till exempel hyra sänglinnen, barnstolar och mycket mer.

NOVASOL grundades 1968 och är idag Danmarks ledande stugförmedling med över 9 000 semesterbostäder över hela landet - allt från fastlandet på Jylland till öar som Själland, Falster och Bornholm. Alla stugor i Danmark är kvalitetssäkrade och i alla bokningar ingår kostnadsfritt vårt Trygghetspaket.

Danmark - perfekt för en barnsemester

Populära semesterhus i Danmark

Loading...

Perfekt för barnfamiljen!

Att många tycker det är mysigt att hyra stuga i Danmark och ge sig ut på olika utflykter i landet är inte konstigt alls. Att hyra hus i Danmark är ett lätt sätt att semestra på med hela familjen. Landets storlek, tillsammans med att det ligger oss nära geografiskt, är bara några av anledningarna till att det blivit ett mycket populärt resmål för oss svenskar.

Här finns också många attraktioner för de små och de barnvänliga stränderna gör det bekvämt för de vuxna. Det är inte konstigt att landet ofta är i topp på resmål för barnfamiljer.

Semesterhus i dejliga områden

Danmark som land har väldigt mycket att bjuda på. Allt i en trygg och härlig atmosfär. Se till exempel våra stugor i Blokhus och Lökken där det råder en internationell atmosfär med många möjligheter till att aktivera sig.

Med en stuga i Danmark är det heller aldrig långt någonstans, vilket betyder att det alltid finns många roliga, vackra och spännande upplevelser i närheten. Här finns många klassiska resmål att upptäcka. Varför inte hitta din favorit i det stora utbudet av stugor i Skagen eller kanske uppleva någon av våra stugor på Bornholm? Njut av fantastiska stränder med någon av våra stugor i Falster och Marielyst eller besök ett av de mer populära turistområdena i Danmark genom att hyra stuga i Blåvand.

Alltid havsnära med ett semesterhus i Danmark

Med sina ca 44 000 km² hör landet faktiskt till ett av Europas minsta. I Danmark är det som så att var du än befinner dig är det aldrig längre än 50 km till havet. Med Danmarks mer än 7 300 km långa kustlinje är du alltid nära vatten och strand.

Med någon av våra stugor i Danmark har du också närhet till många av Nordeuropas allra bästa sandstränder. Stora och breda med fin, vit sand, klitter med skyddande sandgrytor som ger lä från vinden samt Europas renaste vatten. Stränderna är till för både de som vill vara för sig själva, barnfamiljer, de som vill ha grunt vatten och lite vågor samt för de som vill ha mer liv och rörelse runt omkring sig.

Aktiv semester med många attraktioner

Den lilla storleken till tros finns det i de flesta semesterområden i Danmark en mängd spännande aktiviteter för alla åldrar. Oavsett var du väljer att hyra hus i Danmark, kommer det alltid att finnas något att göra.

Både om du hyrt en stuga vid havet eller på landsbygden erbjuds en hel del för hela familjen. Det är det som är den stora fördelen med Danmark – mycket att göra på korta avstånd.

Stranden och naturen är naturligtvis alltid en vinnare, men om vädret inte är med, kan man på en mulen dag istället upptäcka andra attraktioner som Universe på Als, Aros i Århus, Kattegatt Center i Ebeltoft och naturligtvis de ännu mer kända Legoland i Billund och Tivoli i Köpenhamn.

I Danmark finns också många sommarland och nöjesparker spridda över hela landet, som till exempel Djurs Sommerland, Fårup Sommerland och BonBon-land. Föredrar du att besöka djurparker finns detta väldigt ofta nära semesterområdena.

Du hittar till exempel Givskud Zoo på Midtjylland, Knuthenborg Safaripark på Lolland, och Ree Park på Mols. Att besöka en djurpark är ofta mitt i prick för barnfamiljen och då även kul för de vuxna.

När du hyr stuga i Danmark hos NOVASOL har du – beroende på när och var du bokar – också möjlighet att köpa biljetter till populära attraktioner i Danmark med rabatt. Dessa levereras då ut på servicekontoret eller finns i huset. Ett smidigt sätt som också gör att du slipper köa för att köpa själv. Till vissa attraktioner finns även möjlighet att ladda ner och skriva ut en voucher från din bokningssida.

Hus i Danmark med pool

Man kan nästan säga att Danmark är uppfinnaren till den organiserade stugförmedlingen men även också semesterhus med inomhuspool. Detta slog igenom för många år sedan och numer kan vi stoltsera med ett rikt utbud av stugor i Danmark med inomhuspool.

Givetvis har vi även hus med utomhuspool men med en pool inomhus så är du inte begränsad av säsong och väder. Ta en tur på våren eller hösten och koppla av - har du semester med barn är det perfekt vid till exempel lov.

Under vår och höst så är dessutom priserna ännu mer fördelaktiga än under högsäsongen. Vi vill dock varna för att det kan vara svårt att få med sig barnen hem – att lämna inomhuspoolen brukar inte vara lätt.

Semesterhuslandet nummer ett

Stuguthyrning i Danmark har länge varit en mycket populär semesterform bland både svenska och europeiska gäster. Det är också lätt att ta sig hit men man får samtidigt – med atmosfären och de breda vita stränderna – en tydlig känsla av att man är närmare kontinenten.

Detta gör att du som gäst kan välja och vraka bland mängder av stugor och semesterhus i Danmark för att hitta det boende som passar just dig. Varför till exempel inte hyra hus i Danmark med hund?

Eller ett semesterhus i Danmark med pool? Det har vi gott om!

På våra servicekontor gör vi vårt yttersta för att du ska få en så bra semester i landet som möjligt. Här jobbar oftast 3-4 medarbetare med det praktiska kring våra semesterhus, som till exempel nyckelutlämning och uthyrning av sänglinnen och handdukar. Här kan du även få bra tips på var som finns att göra kring området av just ditt semesterboende.

Du bokar ditt boende direkt här på vår hemsida. Eftersom du har semesterbostaden för dig själv så är det först till kvarn som gäller. Givetvis finns det alltid hus att boka i sista minuten men om du har hittat just det boende som du söker - vänta inte för länge med att boka!

Välkommen att hitta just din favorit i vårt stora utbud av semesterhus och stugor i Danmark!