Stugor på Österlen

Semester på Österlen

Stugor på Österlen

Välkommen att hyra stuga på Österlen för nästa semester i södra Sverige och Skåne. Upptäck Sveriges pärla på sydöstkusten genom att hyra stuga på Österlen.

Här får alla dina sinnen möjlighet att utvecklas och beundra allt ifrån de små konstgallerierna till de otaliga stora slotten. Här finns oförglömliga upplevelser för både stora och små. När du hyr någon av våra stugor på Österlen har ni möjlighet att se de olika miljöerna som Wallander filmerna spelades in i. Ta en tur till Ystad och se de flesta av miljöerna som användes vid filminspelningarna.

Populära semesterhus i Österlen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Österlen

Loading...

Semesterhus med pool i Österlen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Österlen

Loading...

Aktiviteter under din semester på Österlen

Låt gommen fröjdas åt de skånska delikatesserna som ostar, spettekakor, lamm eller äppelmust. Besök en av Sveriges längsta sandstränder! Vad är väl skönare på semestern än sol, glass och en fantastisk sandstrand?

Skillinge med dess hamn och krogar är alltid värt ett besök, ta en dagsutflykt med cykeln och njut av friheten.

Kivik har sin berömda marknad och på hösten görs en äppeltavla i verkligt stort format, ett konstverk av sällan skådade slag. Att åka i Brösarps backar ger en ny dimension till naturen, inte minst från cykeln eller motorcykeln. I området finns många makalösa naturupplevelser, nationalparken Stenshuvud fascinerar de flesta, det är imponerande att sitta på toppen och blicka ut över havet och landskapet.

En populär aktivitet under en semester på Österlen kan till exempel vara en tur till Simrishamn. Här kan ni äta och dricka gott och njuta av mängder av lokala råvaror.

Att hyra stuga i Skåne och följa kustbandet ifrån Nybrostrand till Åhus ger rikliga tillfällen till att upptäcka små pärlor som Kåseberga och Ale Stenar eller Brantevik som är känd för sina sillinläggningar.

Ale stenar semester Österlen

Stuguthyrning på Österlen

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning och har idag ett brett utbud av stugor i Sverige. Vi har genom åren utvecklat ett pålitligt system för att garantera trygghet och kvalitet.

Samtliga stugor besiktas innan de tas in i sortimentet och till alla bokningar ingår ett trygghetspaket utan extra kostnad.

Välkommen att kontakta oss om du undrar något om våra stugor på Österlen eller vill boka. Du kan även söka samt boka din stuga på Österlen direkt här på vår hemsida.