Stugor på Själland

Drömmer du om att hyra stuga på Själland? Då ska du titta närmare på NOVASOLs stugor i Danmark i regionen. Med ett av våra semesterhus på Själland får du en bra utgångspunkt för att uppleva öns alla stränder, museer, badland och nöjesparker.

Själland kännetecknas först och främst av sin vackra och välbevarade natur, samt de utmärkta möjligheterna för att kombinera naturupplevelser med kulturupplevelser. Från de flesta platser är det dessutom inte långt till Köpenhamns många attraktioner och sevärdheter. Därtill kommer badstränderna, som räknas till Danmarks bästa. Behöver du fler anledningar att hyra stuga på Själland?

Besök Köpenhamn från din stuga på Själland

Populära semesterhus i Själland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Själland

Loading...

Semesterhus med pool i Själland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Själland

Loading...

Sol, bad och spännande upplevelser

Med sin långa kust är ön perfekt för badsemester, inte minst om du tänker hyra stuga vid Gilleleje, Tisvildeleje eller Liseleje. Här kan du veckla ut handduken, koppla av i solen och ta svalkande dopp i havet. Bor du i en av alla stugor på Själland vid öns södra sida kan du njuta av sol och bad i Karrebaeksminde.

Nordvästra Själland är berömt för sitt särpräglande landskap, fyllt med kontraster: frodiga marker, sanddyner, branta klippor och djupa bokskogar. Med vatten på tre sidor har speciellt den nordliga delen - Odsherred - ett helt unikt ljus som lockar många konstnärer, och som även har gett denna landsdel många spännande gallerier som du kan besöka under vistelsen i ett semesterhus på Själland.

Att hyra stuga på ön är en bra idé om du vill uppleva mycket under semestern. Från en av NOVASOLs stugor på Själland kan du till exempel besöka någon av nöjesparkerna Bonbonland, Tivoli eller Dyrehavsbakken. Andra sevärdheter är badlandet Lalandia, Hamlets slott Kronborg slot och det moderna konstmuseet Louisiana.

Boka en semester på Själland

NOVASOL har förmedlat danska stugor sedan 1968 och vi har utvecklat vårt utbud efter gästernas önskemål. Det gör att vi i dag stolt kan presentera vårt rika utbud av stugor på Själland. I sortimentet av stugor på Själland hittar du allt mellan traditionella danska sommarstugor till mysiga lägenheter och även mer exklusiva objekt med bubbelpool och bastu. Det enklaste sättet att hyra våra stugor i Danmark är att boka online eller ringa vår kundtjänst!