Hyra hus Portugal

Med cirka 300 soldagar per år, nästan 100 vackra och internationellt erkända golfbanor, 350 kilometer markerade vandrings- och cykelleder, över 900 kilometer kustlinje samt uppskattiningsvis 100 vackra sandstränder bara i Algarve, är det fantastiskt att hyra semesterhus i Portugal.

Som en av Europas soligaste platser är vi på NOVASOL glada över att kunna erbjuda våra gäster möjligheten att hyra hus i Portugal.

Här kan du bland mycket annat uppleva några av Europas absolut bästa stränder. Genom att hyra hus i Portugal har du alla möjligheter till en lyckad semester.

Surfa på Atlantens spännande vågor, njut av ett glas lokalproducerat vin, solbada på någon av Algarves stränder, besök den historiska staden Lissabon med dess många museum, spela golf året om eller bara koppla av.

Hyra hus Portugal

Populära semesterhus i Portugal

Loading...

Genuin semester med sol och bad

Det finns många fördelar med att hyra hus i Portugal. Med ett eget semesterhus i Portugal får ni en mer genuin upplevelse långt borta från massturism och charter. Ni får en chans att uppleva lokalbefolkningens vardag, kultur och kök.

Dessutom får ni en möjlighet att uppleva pittoreska byar på landsbygden och gästvänliga människor.

Här blir också valfriheten större. Familjen slipper trängas i hotellets matsal och ni kan forma era egna vanor. Ni kan handla lokalproducerade råvaror och laga en enkel familjemiddag i ert eget kök eller möta portugiserna på kvartersrestaurangen.

Ett eget semesterhus i Portugal blir också en trygghet för barn som kanske reser utomlands för första gången.

Hyr hus i Portugal och njut av vackra vyer

Bokning av semesterbostäder i Portugal

Vill du också uppleva en genuin semester i skönt klimat, kan du och familjen hyra hus i Portugal hos oss på NOVASOL.

Du kan boka direkt här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har funnits sedan 1968 och är en av Europas största förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder, vilket gör att vi har ett spännande sortiment av boenden i bland annat Portugal.

Alla våra semesterbostäder handplockas och vi kan erbjuda allt från hus vid kusten, till charmiga lägenheter i storstäder, till husbåtar och slott på olika platser i Europa.

När du hyr semesterhus i Portugal via NOVASOL, bokar du med tryggheten att alla våra semesterbostäder besiktas regelbundet av kunnig personal och att företagets representanter alltid finns på plats i landet.

I hyran ingår dessutom vårt trygghetspaket kostnadsfritt. Om du undrar över något eller vill ha hjälp att boka, till exempel ett semesterhus i Algarve eller lägenhet i Lissabon, är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst. Bem-vindo!