Hyra hus i Algarve

Semester i Algarve, Portugal

Hyra hus i Algarve

I fantastiska Algarve väntar turkost vatten, långa stränder, pulserande städer och utmanande golfbanor. Hyr ett semesterhus i Algarve via NOVASOL och upplev det genuina Portugal. Våra boenden i Algarve är ofta moderna villor med eller utan egen pool. Vissa ligger nära mysiga orter medan andra är lugnt belägna i naturomgivningar på landsbygden. 

Du kan söka bland – och boka – samtliga våra semesterbostäder i Algarve här på vår hemsida. Bokar du direkt hos NOVASOL så ingår vårt Trygghetspaket men också vetskapen om att alla semesterbostäder har besökts innan de tagits in utbudet. Här på hemsidan kan du hyra hus i Portugal med bekräftelse direkt på din bokning – med bara några få undan där förfrågan behöver göras först. Efter att du har lagt din bokning är det bara att sätta igång att drömma efter din nästa semester i Portugal. Välkommen!

Populära semesterhus i Algarve

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Algarve

Loading...

Semesterhus med pool i Algarve

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Algarve

Loading...

Vacker och populär kust

Algarvekusten är en region i södra Portugal och har landets absolut bästa klimat. Det är varmt, utan att bli lika hett som i vissa delar av södra Spanien. Förutom skönt väder, bjuder regionen på vacker natur med vita sandstränder, kristallklart vatten, vindpinade klippor och lummig växtlighet.

Portugal är ett relativt outforskat paradis och med ett semesterhus i Algarve får familjen en unik semester långt borta från massturism och inkastare som talar svenska. Befolkningen i Portugal är gästvänlig och förvånansvärt många kan engelska, franska eller spanska.

Njut av matupplevelser i Portugal

Semesterbostäder för golfaren

Algarve är ett paradis för golfare med cirka 40 golfbanor spridda över hela området. Det är aldrig långt från ditt semester till den närmaste golfbanan, med massor av utmaningar för både erfarna och nybörjare. Efter en härlig dag på banan, kan du behöva en liten paus där både ben och huvud kan koppla av. Då kan du ta dig till en av de mer än 100 små och stora stränderna i regionen Algarve. Oavsett var din semesterbostad ligger, kommer det aldrig att vara långt från vackra sandstränder.

Strandsemester med ett semesterhus i Algarve

Upptäck charmen med att hyra hus i Algarve

Det finns många fördelar med att bo i ett eget semesterhus i Algarve. Huset blir en bra utgångspunkt för dagsutflykter till landets många stränder som till exempel praia da marinha, den mysiga hamnstaden Lagos, Sagres fästning vid ’världens ände’ och nöjesgatan The Strip i Albufeira. Genom att hyra hus i Algarve via NOVASOL slipper familjen trängas med andra turister vid hotellets pool. Många av våra semesterhus i Algarve har egen pool och eftersom husen hyrs ut av privatpersoner kan vi erbjuda semesterbostäder i mindre turisttäta delar av regionen.

Att hyra semesterhus i Portugal är frihet. Familjen kan själv sätta sina egna vanor och välja om ni vill laga en enkel måltid i ert eget kök eller ’lyxa till det’ och besöka någon av Algarves restauranger. Det finns både pengar att spara och en chans att göra även den mest kräsna familjemedlemmen nöjd. Med ett semesterhus i Algarve får ni en chans att möta lokalbefolkningen, upptäcka kulturen och Portugals kök. Ta möjligheten att lyssna på den vemodiga, traditionella portugiska musikstilen fado, ät nationalrätten Bacalhau och prova något av de lättdruckna vinerna från portvinsdalen Douro.

Sol och bad med det lilla extra

Från din semesterbostad i Algarve är stranden alltid nära så det är lätt att planera en semester som har både besök till olika attraktioner och härliga timmar på stranden. Besök gamla befästningar och de många charmiga städerna längs kusten, som till exempel Lagos. Staden Lagos är full av liv från de många fiskebåtar och erbjuder i allmänhet ett spännande utbud av både kaféer och restauranger men inte minst en spännande historia som går tillbaka 2000 år. Här kunde ni utan problem tillbringa en hel dag med massor av upplevelser innan ni återvänder till lugnet i ert semesterhus. 

Efter en dag full av nya intryck, kan det vara skönt med en avkopplande dag på stranden. Besök till exempel stranden Praia da Rocha som på 1930-talet var en väl bevarad hemlighet bland rundresande engelsmän men som i dag är känd och älskad av många. Den vilda naturen vid Algarves västkust på Costa Vicentina är platsen för surfare och bodyboarders. Här hittar ni bland de bästa vågorna i Portugal.

Ett klick från din nästa semester i Algarve

Längtar du också efter sol, bad och god mat? Här på NOVASOLs hemsida kan familjen hyra hus i Portugal. NOVASOL grundades 1968 och finns idag på de flesta destinationer i Europa. Vi kan erbjuda ett härligt  utbud av semesterbostäder i Portugal: hus med pool, närhet till spännande städer eller med storlek nog att rymma upp till många personer. Om du har bestämt dig för att hyra hus i Algarve kan du söka efter, samt boka, semesterhus direkt här online. Du är även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna. 

Se utbudet redan idag och vänta heller inte för länge med att boka. Eftersom du som gäst har ditt boende i Algarve för dig själv så är det också först till kvarn som gäller. Eftersom alla hus och lägenheter är privatägda ger det också ett unikt och personligt utbud att välja mellan. 

På NOVASOL säger vi ”Bem-vindo” och hälsar dig varmt välkommen till våra semesterhus i Algarve!