Hyra hus i Alentejo

Hyra hus i Alentejo

Hyra hus i Alentejo

Välkommen att hyra hus i Alentejo hos oss på NOVASOL. Alentejo är en av Portugals fem regioner. Här möter du några av Portugals vackraste stränder, fina olivlundar och mysiga vingårdar. Sök bland våra semesterhus i Alentejo och hitta ett boende som passar dig och ditt ressällskap.

Njut av en semester på dina villkor

Ett semesterhus i Portugal är ett perfekt sätt att upptäcka landet. Låt boendet vara din utgångspunkt för din semester och gör utflykter runt om i landet. Portugal bjuder på ett behagligt klimat med sol året om och flera trevliga sevärdheter. Det lättaste sättet att hitta ditt boende är att söka här på vår hemsida eller ringa till oss så hjälper vi dig att hitta ett semesterhus i Alentejo.

Vackert landskap

Namnet Alentajo betyder bortom Tajo och det ligger just bortom floden Tajo. I området breder det ut sig vackra slätter och ett härligt landskap. Som stugförmedling Portugal kan vi på NOVASOL erbjuda flera semesterhus i Alentejo så du själv kan ta del av det vackra landskapet. Vandra i olivlunder och bland mysiga korkekar. Det platta landskapet gör att Alentenjo är ett perfekt område att vandra och cykla i. Missa inte att besöka kusten om du är i regionen. Här hittar du otroligt vackra stränder och till skillnad från resten av regionen är det väldigt kuperat längs kusten. Detta gör att du kan hitta egna vikar och stränder.

Utforska regionen bortom Tajo på ditt eget sätt från någon av våra semesterbostäder i Alentejo. I ett semesterhus har du inga tider att passa utan du är helt fri att göra precis som du vill. Stanna hemma och koppla av en dag, ge dig ut på cykeltur en andra och besök stranden den tredje dagen. Genom att hyra hus i Alentejo kan du upptäcka det vackra området på ditt sätt!