Hyra hus i Lissabon

God mat, vemodig fado, mysiga gränder och härliga stränder - Lissabon har allt! Med ett semesterhus i Lissabon kan du ta del av allt som staden har att erbjuda. Portugals huvudstad Lissabon är strategiskt belägen vid havet och portugiserna är ett stolt sjöfararfolk som en gång i tiden hyste ambition om världsherravälde.

Hyra hus i Lissabon

Semesterhus i Portugal

Mycket av Portugals kultur är knutet till havet och den traditionella musikstilen fado har influenser från portugisiska sjömanssånger. Ska du hyra hus i Lissabon får du inte missa chansen att uppleva den melankoliska fadon på någon av stadens mysiga fadobarer. Genom att hyra ett semesterhus i Portugal kommer du med all säkerhet att få en minnesvärd semester!

Vackra Lissabon är uppdelad i olika områden där varje del är som en liten by med en egen personlighet. Med ett semesterhus i Lissabon får du gott om tid att ströva omkring i Alfamas medeltida gränder, shoppa lyxiga presenter i eleganta Chiado, imponeras av Belems storslagna monument och uppleva Barrio Altos pulserande nattliv.

1994 valdes Lissabon till Europas kulturhuvudstad och hyr du semesterhus i Lissabon finns mycket att uppleva. I museiutbudet hittar du till exempel Fadomuseet, Nationella Kakelmuseet med sin utsökta samling kakelplattor och Vagnmuseet där du kan beundra kungliga vagnar från hela Europa.

Med ett semesterhus i Lissabon får du uppleva Portugals fantastiska matkultur. Här kan du till exempel njuta av den torkade torsken Bacalhau och det söta bakverket Pastel de nata. Smaka gärna de inhemska vinerna från den närbelägna regionen Setúbal. Förutom god mat är Portugal berömd för sina fina stränder. Från ditt semesterhus i Lissabon kan du till exempel ta en tur till den vackra stranden Cascais eller åka till Carcavelos för att surfa.

Upplev Lissabons kultur

Många anledningar att hyra hus i Lissabon

Letar du efter ett alternativ till ett hotell, en bostad där du kan laga mat i eget kök och bo så som portugiserna själva gör, då är det en bra idé att hyra hus i Lissabon. NOVASOL har funnits sedan 1968 och erbjuder stugförmedling i Portugal. I vårt sortiment av semesterbostäder i Lissabon hittar du att från charmfulla lägenheter nära centrum till exklusiva semesterhus med utomhuspool i lantlig miljö. Varmt välkommen till NOVASOL när du vill hyra hus i Lissabon!