Stugor i Borgholm

Hos oss på NOVASOL kan ni hyra stuga i Borgholm för en härlig semester på Öland. Borgholm är Ölands största ort och ligger ungefär tre mil norrut beräknat från det att du just avslutat din resa över Ölandsbron och kommit ut på denna vackra ö. När du väljer att hyra stuga i Borgholm hos NOVASOL så finns det gott om sevärdheter i din närhet. Njut av det vackra landskapet, stränderna och de många aktiviteterna som finns i området.

Upplev hav och natur med stugor i Borgholm

Populära semesterhus i Borgholm

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Borgholm

Loading...

Semesterhus med pool i Borgholm

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Borgholm

Loading...

Stugsemester i Borgholm

Om ni väljer att hyra stuga i Borgholm på Öland under sommaren så möts ni som sagt av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i er direkta närhet.

Några exempel på detta är bland annat:

  • Gå på promenad och njut av båtlivet i Borgholms hamn

  • Nöjesliv med nattklubb och restauranger

  • Cykelavstånd till flera olika stränder

  • Borgholms Slottsruin

  • Solliden

Ni bor i närheten av flera badstränder badstränder och poolanläggningar där ni kan avnjuta några härliga semesterdagar.

I utkanten av Borgholm finner du Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden med allt vad de har att erbjuda.

Strax söder om Borgholm finner du lilla alvaret där ni kan strosa omkring och njuta av bland annat fågel och blomsterprakt. Om ni tycker om att spela golf så finner ni Ekerums fantastiska anläggning dryga milen bort.

Ungefär 30 kilometer från orten, vid brofästet, finner ni Ölands Djur- och Nöjespark, ett populärt utflyktsmål för hela familjen som årligen lockar många besökare. Borgholm är beläget cirka 55 km från Ölands norra udde där ni bland annat finner fyren Långe Erik, och ungefär 80 km från den södra udden med fyren Långe Jan.

Borgholm är ett populärt besöksmål för alla åldrar. Det bästa sättet att komma tätt på denna underbara stad tycker vi, är genom att bo i någon av våra stugor i Borgholm som ni enkelt hyr online.

Flera anledningar att boka med just NOVASOL

Att hyra en semesterbostad i Borgholm är mycket populärt. Väljer du att boka ditt boende i Borgholm med just oss på NOVASOL, finns flera fördelar. För att bara nämna några:

  • Alla stugor har besökts av vår egen personal innan intag

  • Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968

  • Vårt Trygghetspaket med bl.a. avbeställningsskydd ingår automatiskt

  • Många stugor har "det lilla extra" som t.ex. bubbelpool eller att du får ta med hund

Ni är alltid välkomna att ringa till oss om ni har frågor eller vill ha hjälp med er bokning. Vi vill att er ska hitta ett boende i Borgholm som passar just era önskemål. Här på hemsidan kan ni också filtrera din sökning efter vad som är viktigt för just er.

Bland annat om ni vill bo nära havet eller söker ett boende på Öland för många personer som reser tillsammans.

Boka boende i Borgholm direkt online

På NOVASOL har vi arbetat med uthyrning av stugor och semesterhus sedan 1960-talet och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling.

Vi är också glada över att kunna erbjuda ett stort antal stugor i Borgholm med omnejd för uthyrning.

Här på vår hemsida finner ni ett stort utbud av stugor på Öland att välja mellan med direktbokning online. Vill ni hyra stuga på Öland så bokar ni tryggt i vetskap om att alla hus har inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet.

När det kommer till stuguthyrning i Sverige så jobbar vi året runt med att ta in nya objekt i sortimentet så om du söker stugor på Öland idag och inte hittar något ledigt, kan det mycket väl finnas nya objekt i morgon.

Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Borgholm på Öland!