Semesterhus i Polen

semester Polen

Semesterhus i Polen

Polen är ett resmål som fler och fler hittar till. Vi är därför glada över att kunna erbjuda ett stor och varierat utbud av semesterlägenheter och stugor i Polen.

Samtliga semesterbostäder i Polen går att hyra direkt här på vår hemsida men du är även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna.

Om du väljer att hyra stuga i Polen genom NOVASOL, gör du det i vetskap om att alla semesterbostäder har besökts av behörig personal innan de lagts ut för uthyrning. Detta tillsammans med att vårt Trygghetspaket ingår automatiskt och utan extra avgift.

Detta då du bokar direkt här på vår hemsida eller genom att ringa till oss. Läs gärna om alla dina fördelar med Trygghetspaketet i våra Hyresvillkor.

Populära semesterhus i Polen

Loading...

Naturupplevelser och sevärdheter

Under en semester här finns såväl sevärdheter som naturupplevelser att ta del av. Det polska landskapet karaktäriseras av låglänta slätter, men stora variationer förekommer.

I norr har Polen 528 km sandstränder mot Östersjön och hundratals sjöar bland pittoreska berg och djupa skogar. Att hyra hus eller semesterlägenhet i Polen vid Östersjökusten och njuta av bad och sol är att rekommendera.

I söder finns snösäkra vintersportorter i Tatrabergen och Karpaterna, och däremellan finns orörd natur och vidsträckt sjölandskap i Kasjubien och Masurerna. Landet har även många sevärdheter som fästningar och kyrkor. Exempel på sådana finner du i Swidnica och Klodzko.

Semester Warszawa Polen

Polens städer

Flera av Polens städer har utvecklats till populära resmål. I flera städer kan du promenera runt i gamla stan och njuta av atmosfären. Speciellt den gamla Hansa-staden Gdansk är uppskattad för sin fina äldre stadsdel.

Även Warszawa har en mycket omtyckt gamla stan och utöver det finner du här gott om historia sevärdheter och kulturupplevelser.

Andra städer som är populära besöksmål är bland annat Krakow, Szczecin (Stettin) och Lodz.

Hos oss på NOVASOL finner du stugor i Polen i närheten av många av landets större städer.

Hyr stuga i Polen och njut av de härliga städerna

Boende i Polen nära havet

Många av våra semesterbostäder i Polen ligger vid Östersjön. Att hyra hus nära havet under semestern här är populärt och du finner flera omtyckta semesterområden längs med kusten.

Boka ett boende nära havet i Polen och njut av hav och strand under din semester. För att lättare finna det boende du söker är ett tips att använda vår kartfunktion.

Du kan även ange maximalt avstånd som du vill att din semesterbostad ska ligga till vatten.

Vill du bo nära till bad men inte ta dig så långt från ditt boende? Boka då ett av våra semesterhus som har tillgång till egen pool.

Perfekt för svalkande bad "hemma". Våra semesterbostäder i Polen med pool finns i allt från enklare till lyxigare utföranden.

Hitta en semesterbostad som passar just dig

Det är inte bara närhet till vatten som du kan filtrera på. För att göra det lättare för dig att hitta det boende som just du vill ha, finns flera val du kan göra i vår sökfunktion. Till exempel kan du välja om ditt boende i Polen ska ha braskamin, Internet, diskmaskin eller varför inte bastu. 

För dig som letar så är ett tips att börja med att ange reseperiod och hur många personer ni är som vill bo tillsammans. Då visas enbart stugor och semesterlägenheter som ni alla får plats i och är lediga när just ni vill hyra.

Reser du med hund så ange även detta. Då visas alla semesterbostäder i utbudet som har husdjur tillåtet. Faktum är att du kan ta med hund till fler än hälften av våra boenden i Polen så det finns många alternativ att välja bland.

Välkommen att hyra stuga i Polen hos NOVASOL

På NOVASOL är vi glada över att kunna erbjuda ett stort och varierat utbud för dig som vill hyra stuga eller lägenhet. Genom att göra en sökning här på vår hemsida kan du se alla stugor i Polen som också är bokningsbara direkt online.

Om du föredrar, går det självklart även bra att ringa till oss för att boka.

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan slutet av 60-talet. Idag kan vi erbjuda stugor och semesterhus över nästan hela Europa.

Vår verksamhet i Polen växer för varje år som går så du kan kontinuerligt finna nya stugor att hyra här på vår hemsida.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Polen!