Stugor till Sista minuten

För dig som är spontan och vill fynda

Drömmer du också om att kunna packa väskan, åka på en semester i sista minuten och få en spontan, och ack så välbehövlig, paus från vardagen? Fördelarna med en sista minuten semester är många, men det kanske bästa av allt är att du får det till ett billigt pris! 

Oavsett om du reser tillsammans med familjen, din partner eller vännerna kommer du att få en riktigt skön och avkopplande semester genom att ta en sista minuten i en av våra semesterhus, stugor och lägenheter! 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

3 tips för att hitta den bästa sista minuten semestern

  1. När du letar efter en sista minuten, avgränsa dig inte genom att välja någon specifik destination. På så sätt kan du hitta det billigaste alternativet och du kanske får upp ögonen för ett resmål som du själv inte tänkt på. 
  2. Var även flexibel med ditt ankomstdatum – även detta för att hitta det billigaste alternativet. 
  3. Våga ha is i magen, men tänk på att det är först till kvarn som gäller! Sista minuten erbjudanden uppdateras hela tiden. Om du hittar något du älskar, slå till direkt annars kanske någon annan hinner före! Men samtidigt kanske det kommer att komma upp något bättre i morgon? Vem vet? Det är ju det som är hela charmen med en sista minuten semester. 

Du kan göra riktiga fynd!

Att vara ute i sista minuten är inte alltid negativt, speciellt inte när det kommer till att boka sin semester! Genom att vara spontan kan du göra riktiga fynd! Du kan spara mycket av semesterkassan på att boka en sista minuten semester, du kan istället använda pengarna till att hitta på roliga saker när du väl är på plats. 

Att tänka på när du tar en sista minuten semester

Funderar du på att ta en sista minuten till utlandet så måste du komma ihåg att kolla så att ditt pass är giltigt. Det kan vara lätt att glömma av att kolla upp sådana saker i stundens hetta, men det kan bli väldigt tråkiga konsekvenser så glöm inte att kolla upp ditt pass och även din försäkring innan du bokar. 

Ta dig även en funderare på om du har allt hemma som behövs med på resan. Annars om du inte ska till den minsta av byar så går det säkert bra att köpa det som saknas på resan. 

När du känner dig redo är det bara att packa väskorna, åka iväg och njuta av en härlig semester!

Hyra hus i sista minuten

Om du vill hyra hus i sista minuten är transporten något du behöver tänka på. Om du väljer att hyra en stuga i Sverige så kanske bilen är det vanligaste sättet att ta sig till stugan, men om du väljer att hyra ett semesterhus utomlands så behöver du kolla upp ett passande flyg eller om du väljer att bila måste du kolla upp körrutten. 

Att hyra ett semesterhus under sin semester har flera fördelar. Det finns gott om plats för hela familjen, ni har inga andra som ni måste anpassa er efter utan ni kan planera era lediga dagar precis som ni vill och ni får en genuin upplevelse av resmålet. 

NOVASOL har semesterhus över hela Europa och hos oss kan du alltid hyra hus i sista minuten till förmånliga priser. Du kan enkelt se vårt utbud av semesterhus som går att hyra i sista minuten här på vår hemsida genom att använda vår sökfunktion. 

Utforska Europa genom att ta en sista minuten

Sverige

Vi erbjuder sista minuten stugor i Sverige! Du kan enkelt hyra en sista minuten stuga här hemma i Sverige till ett rabatterat pris och få en spontan liten semester när det finns tillgängligt. Ibland behöver vi faktiskt inte åka så långt hemifrån för att få en skön paus från vardagen. Jobbar du till exempel hemifrån just nu kan det vara väldigt efterlängtat att lämna lägenheten eller huset och jobba i en annan säker miljö där du kan få lite nya intryck och motivation.

Italien

Visst låter det lockande att ta en sista minuten till Italien? Här finns allt och lite till, härliga stränder, spännande städer och vacker natur. Du hittar även många härliga sevärdheter, såsom det Lutande tornet i Pisa och Colosseum. Passa även på att prova Italiens lokala delikatesser och smaka de goda vinerna. När du hyr ett hus i sista minuten i Italien kan du vara säker på att du har en härlig semester framför dig!  

Danmark

Genom att hyra ett hus i sista minuten vid Östersjön får du en härlig semester och kan känna den lugna atmosfären och den friska vinden. Du kan hitta ett semesterhus i en idyllisk miljö som ger dig en avkopplande semester, eller vill du hellre ha en kombination av avkoppling och roliga aktiviteter? Då kan vi tipsa om att hyra ett hus i sista minuten i Blåvand eller på Henne Strand. Här kan du semestra vid Nordsjön med sanddyner och härliga aktiviteter precis utanför dörren. 

Spanien

Oavsett om du vill åka på en sista minuten semester till Kanarieöarna eller till Spaniens vackra fastland kommer du att få en underbar semester i det populära landet!

Tyskland

Att ta en sista minuten till Tyskland innebär att du har mängder med aktiviteter att fylla dina lediga dagar med. Besök trendiga Berlin, upplev tropisk värme på Tropical Islands eller njut av strandparadiset Rügen. 

Kroatien

Kroatien blir bara mer populärt för varje år som går, genom att ta en sista minuten semester i Kroatien får du garanterat en underbar upplevelse. 

Frankrike

Att hyra ett hus i Frankrike i sista minuten är som bäst sommartid för dig som älskar värme då här finns gott om sol och badmöjligheter. Njut av Medelhavet och allt annat härligt Frankrike har att erbjuda. Som ett vackert landskap, romantiska byar och omåttligt populära storstäder. 

Hyra semesterhus i sista minuten hos NOVASOL

Du är varmt välkommen att hyra hus i sista minuten hos oss på NOVASOL. Vi har arbetat med stuguthyrning i många år och är Idag Europas största stugförmedling. Vi kvalitetssäkrar alla våra semesterboenden vilket innebär att du tryggt och säkert kan hyra hus i sista minuten hos oss. Du hittar våra sista minuten-erbjudanden här på vår hemsida. Har du några frågor kring din semester med NOVASOL är det bara att ringa till oss så hjälper vi mer än gärna till!

| Administratör
(Först publicerad )