Sista minuten stugor

Drömmer du också om att kunna packa väskan, åka på en semester i sista minuten och få en spontan men välbehövlig paus från vardagen?

Fördelarna med en sista minuten semester är många, men det kanske bästa av allt är att du får det till ett billigt pris! 

Oavsett om du reser tillsammans med familjen, din partner eller vännerna kommer du att få en riktigt skön och avkopplande semester när du väljer en sista minuten i ett av våra semesterhus, stugor eller lägenheter!

xx

3 tips för att hitta den bästa sista minuten semestern

  1. När du letar efter en sista minuten, avgränsa dig inte genom att välja en specifik destination. På så sätt kan du hitta det billigaste alternativet och kanske får du upp ögonen för ett resmål som du själv inte tänkt på. 

  2. Var även flexibel med ankomstdatum – även detta för att hitta det billigaste alternativet. 

  3. Våga ha is i magen, men tänk på att det är först till kvarn som gäller!

Våra sista minuten erbjudanden uppdateras hela tiden. Om du hittar något du älskar, slå till direkt annars kanske någon annan hinner före!

Men kanske kommer det något bättre imorgon? Vem vet? Det är det som är hela charmen med en sista minuten semester!

Fynda med en "last minute"

Att vara ute i "last minute" eller i sista minuten behöver inte alltid vara negativt, speciellt inte när det kommer till att boka sin semester! Genom att vara lite spontan kan du göra riktiga fynd!

Du kan spara mycket av semesterkassan på att boka en sista minuten semester. Använd pengarna till att hitta på roliga saker när du väl är på plats istället.

Att tänka på när du tar en sista minuten semester

Funderar du på att ta en sista minuten till utlandet så måste du komma ihåg att kolla så att ditt pass är giltigt. Det kan vara lätt att glömma av att kolla upp sådana saker i stundens hetta, men kan leda till väldigt tråkiga konsekvenser. Så glöm inte att kolla upp ditt pass och även din försäkring innan du bokar.

Ta dig även en funderare på om du har allt hemma som behövs med på resan. Om du inte ska till en liten by så går det säkert bra att köpa det som saknas under resan. 

När du känner dig redo är det bara att packa väskorna, åka iväg och njuta av en härlig semester!

Hyra hus i sista minuten

Om du vill hyra hus i sista minuten är transporten något du behöver tänka på. Om du väljer att hyra en stuga i Sverige så kanske bilen är det vanligaste sättet att ta sig till stugan.

Väljer du att hyra ett semesterboende utomlands så kolla upp ett passande flyg eller väljer du att bila så var noggrann med att se över körrutten. 

Att hyra ett semesterhus under sin semester har flera fördelar. Det finns gott om plats för hela familjen, ni har inga andra som ni måste anpassa er efter utan ni kan planera era lediga dagar precis som ni vill och ni får en genuin upplevelse av resmålet.

NOVASOL har semesterhus över hela Europa och hos oss kan du alltid hyra hus i sista minuten till förmånliga priser. Du kan enkelt se vårt utbud av semesterhus som går att hyra i sista minuten här på vår hemsida genom att använda vår sökfunktion.

Sverige i en sista minuten stuga

Vi erbjuder sista minuten stugor i Sverige! Du kan enkelt hyra en sista minuten stuga här hemma i Sverige till ett rabatterat pris och få en spontan liten semester när det finns tillgängligt. Hyr en sista minuten stuga på Västkusten eller på Österlen!

Ibland behöver vi faktiskt inte åka så långt hemifrån för att få en skön paus från vardagen. 

Jobbar du till exempel hemifrån just nu kan det vara väldigt efterlängtat att lämna lägenheten eller huset och jobba i en annan säker miljö där du kan få lite nya intryck och motivation.

Sista minuten stugor i vackra Italien

Visst låter det lockande att ta en sista minuten till Italien? Här finns allt och lite till, härliga stränder, spännande städer och vacker natur.

Du hittar även många härliga sevärdheter, såsom det Lutande tornet i Pisa och Colosseum.

Passa även på att prova Italiens lokala delikatesser och smaka de goda vinerna. När du hyr ett sista minuten hus i Italien kan du vara säker på att du har en härlig semester framför dig!

Upplev vårt grannland med en sista minuten stuga i Danmark

Genom att hyra ett hus i sista minuten vid Östersjön får du en härlig semester och kan känna den lugna atmosfären och den friska vinden.

Du kan hitta ett semesterhus i en idyllisk miljö som ger dig en avkopplande semester, eller vill du hellre ha en kombination av avkoppling och roliga aktiviteter?

Då kan vi tipsa om att hyra ett hus i sista minuten i Blåvand eller på Henne Strand.

Här kan du semestra vid Nordsjön med sanddyner och härliga aktiviteter precis utanför dörren.

Utforska Spanien med en sista minuten stuga

Oavsett om du vill åka på en sista minuten semester till Spanien eller till Kanarieöarna kommer du att få en underbar semester.

Tusentals svenskar vallfärdar varje år till Spanien. Håll därför utkik efter sista minuten stugor i Spanien hos oss!

Upplev Tyskland med rabatt på boendet

Att ta en sista minuten till Tyskland innebär att du har mängder med aktiviteter att fylla dina lediga dagar med.

Besök trendiga Berlin eller njut av strandparadiset Rügen.

Sista minuten Kroatien

Kroatien blir bara mer populärt för varje år som går och speciellt bland svenskar. Genom att ta en sista minuten till Kroatien får du garanterat en underbar upplevelse.

Dessutom till ett riktigt bra pris. Har du turen och hittar ett sista minuten hus i Kroatien så ta chansen på en fantastisk semester.

Frankrike

Att hyra ett hus i Frankrike i sista minuten är som bäst sommartid för dig som älskar värme då här finns gott om sol och badmöjligheter.

Njut av Medelhavet och allt annat härligt Frankrike har att erbjuda.

Ett vackert landskap, romantiska byar och omåttligt populära storstäder.

Tveka inte på att hyra ett sista minuten hus i Frankrike med oss.

Hyra semesterhus i sista minuten hos NOVASOL

Du är varmt välkommen att hyra hus i sista minuten hos oss på NOVASOL. Vi har arbetat med stuguthyrning i många år och är idag Europas största stugförmedling.

Vi kvalitetssäkrar alla våra semesterboenden vilket innebär att du tryggt och säkert kan hyra hus i sista minuten hos oss!

Du hittar våra sista minuten-erbjudanden här på vår hemsida.

Har du några frågor kring din semester med NOVASOL är det bara att ringa till oss så hjälper vi mer än gärna till!