Semesterhus i Belgien

Välkommen till oss på NOVASOL och våra semesterhus i Belgien! Många ser inte Belgien som ett typiskt resmål för semestrar men faktum är att landet har mycket att erbjuda, bland annat i form av mysiga städer och vacker natur.

Våra stugor i Belgien finner du bland annat i Ardennerna, Flandern och Limburg.

Att hyra stuga i Belgien är en bra utgångspunkt för att upptäcka landet. Är man flera som reser så blir det dessutom oftast billigare än hotell trots att man får större yta att bo på.

Om du vill hyra stuga i Belgien är du välkommen att göra en sökning redan nu för att se vårt tillgängliga utbud av kvalitetssäkrade semesterhus. Du kan boka ditt semesterhus i Belgien direkt här online eller genom att ringa till vår kundtjänst.

Välkommen till NOVASOL och våra semesterhus och stugor i Belgien!

Hyra hus Belgien

Populära semesterhus i Belgien

Loading...

Spännande städer

I Belgien finner du flera välkända städer där du kan uppleva allt från shopping till spännande attraktioner. Bryssel, Belgiens huvudstad, är även en av landets tre regioner tillsammans med Flandern och Vallonien.

I Bryssel kan du bland annat se den berömda bronsstatyetten Manneken Pis eller besöka stadens stora torg Grand Place som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Gör även gärna ett besök till Antwerpen – diamantstaden – eller varför inte provinsen Limburg som bland annat är känd för sin starka ost.

Besök Antwerpen från din stuga i Belgien

Kultur- och matupplevelser

Väljer du att hyra stuga i Belgien får du även ta del av ett rikt utbud av kulturupplevelser. Bland annat har landet gjort sig känt för sina tecknade serier och i Bryssel kan du exempelvis besöka Tecknade seriecentret som är ett muséum. Landet överlag är väldigt rikt på muséer.

Det belgiska köket har många likheter med grannlandet Frankrikes norra inslag. Typiska och välkända belgiska rätter inkluderar pommes frites, våfflor och choklad.

Belgien är också känt för sin öltillverkning och hyr du semesterhus i Belgien kan du passa på att besöka något av landets bryggerier.

Boka semesterbostäder i Belgien online

Vill du uppleva Belgiens sevärdheter, kök och städer under semestern är du välkommen till oss på NOVASOL. Hos oss kan du både hyra semesterlägenhet och semesterhus i Belgien. Du kan boka direkt här online eller genom att ringa till oss.

Gör du en sökning här på hemsidan, får du upp alla lediga semesterhus och stugor i Belgien genom att välja den perioden du önskar resa.

Du kan även fylla i de speciella önskemål du har så att du får ett semesterhus i Belgien som passar just dig och dina behov.

Välkommen att hyra semesterhus i Belgien hos NOVASOL!