Stugor i Flandern

Området Flandern är känt för sin burgundiska atmosfär och sin imponerande historia. Flandern har en mycket grön natur med otroliga landskapsformer, ojämförbar konst och kultur i charmiga och aktiva städer, gömda byar, och mycket bra avkopplingsmöjligheter. Ett härligt semestermål att hyra stugor, semesterhus eller semesterlägenheter i.

Flandern består av provinsen Antwerpen, Öst-Flandern, Väst-Flandern, Limburg och Flämisch-Brabant. Storstäderna är Bryssel, Gent, Brügge och Antwerpen, vilka alla har imponerande kyrkor och olika kulturella sevärdheter.

Upplev Antwerpen i Flandern

Populära semesterhus i Flandern

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Flandern

Loading...

Semesterhus med pool i Flandern

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Flandern

Loading...

Kusten

Den vackra belgiska kusten sträcker sig från Knokke till De Panne. Längsmed kusten kan man njuta av allt som havet har att erbjuda. Besök de många restauranger här och smaka härliga rätter som lagas av färska råvaror med högsta kvalitet. Kusten är perfekt för långa cykelturer och promenader. Man kan även ta kustbanan och åka mellan de olika orterna.

Det finns ungefär 13 orter längsmed den belgiska kusten, exempelvis Oostende och Nieuwpoort. Alla orterna vid kusten erbjuder mysiga hamnar och strandpromenader. Sandstränderna är utspridda på hela kustremsan. Under sommarperioden kan det vara många turister här. Även under vår och höst är det värt att besöka detta område.

Flandern är en av de regioner du kan hyra semesterhus i Belgien hos NOVASOL. Hitta ditt semesterboende direkt här på vår hemsida genom att göra en sökning och boka sedan din favorit i utbudet. har du några frågor så ska du inte tveka på att kontakta oss - vi hjälper dig gärna om du har frågor kring att hyra hus ellet stuga i belgiska Flandern. 

Hyr en stuga, semesterhus eller lägenhet i Flandern och njut av den belgiska kusten!