Stugor i Löttorp

Ett av våra kunders absoluta favorit-resemål är Öland och vi förstår precis varför! Vem älskar till exempel inte långa vita sandstränder? Det är bland annat vackra stränder och unika miljöer som gör denna Ö till en riktigt semesterpärla. För nästa semester på Öland är du välkommen till oss på NOVASOL där du bland annat kan hyra stuga i Löttorp. Löttorp är beläget på norra Öland ungefär 70 kilometer från brofästet efter det att du just passerat Ölandsbron. När du väljer att hyra stuga i Löttorp genom NOVASOL så finns det ett antal attraktioner och sevärdheter på Öland i din närhet.

Semester i Löttorp på norra Öland

Populära semesterhus i Löttorp

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Löttorp

Loading...

Semesterhus med pool i Löttorp

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Löttorp

Loading...

Aktiviteter under er semester i Löttorp

Hyr du någon av våra stugor i Löttorp under sommaren så har du närhet till flera nöjen och aktiviteter. Det finns restauranger och butiker inom rimliga avstånd och både badstränder och fin natur runt om hörnet. Många av stränderna på Öland är ofta värda en liten resa om så skulle vara fallet. Nya äventyr och platser varje dag!

Några kilometer norrut finner du Byrums Raukar som är en upplevelse att beskåda. Ytterligare cirka milen norrut så ligger Ölands egen riviera, Böda Sand, med sina kilometerlånga sandstränder och fantastiska poolanläggningar för både gammal och ung.

Ytterligare ca. 15 km norrut finner du Ölands norra udde med fyren "Långe Erik". På väg till "Långe Erik" så vill vi rekommendera ett besök i den sagolika Trollskogen och för den som är intresserad, Järnåldersbyn Skäftekärr.

I Löttorps närhet kan du även besöka det populära Lådbilslandet, ett måste för barnfamiljen. Är du intresserad av kultur så är ett besök i Källa Gamla kyrka, från 1100-talet, att rekommendera.

På din väg till och från Löttorp passerar du Borgholm med rikligt nöjesliv samt Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden. På dessa ställen är det fullt ös under sommaren och det är fantastiska ställen att spendera någon vecka under semestern.

Kort sagt finns det massor av möjligheter när du hyr någon av våra stugor på norra Öland.

Varför hyra stuga i Löttorp med NOVASOL?

På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är idag Sveriges största stugförmedlare.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige. 

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Öland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Löttorp med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Löttorp kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!