Ta med din fyrbenta vän på semestern!

Hos NOVASOL kan ni hyra stuga med hund vilket gör att ni inte behöver lämna er fyrbenta vän hemma under semestern. Ni slipper tänka på vem som ska passa den och gå runt och längta efter den under tiden ni är borta. Ni kan istället ha en härlig semester tillsammans och njuta av avkopplande dagar i en stuga med hund!

Klicka för att aktivera kartan

Njut av att alla är samlade

Semestern vill man ofta tillbringa med sina nära och kära och då är givetvis även hunden inräknad. Att bo i stuga med hund är semesterglädje för alla resenärer. Det är inte bara vi människor som gillar att åka på semester, även hunden tycker om att komma bort ibland och upptäcka nya ställen. Under en semester med hund kan ni gå härliga promenader tillsammans och upptäck nya områden.

Genom att hyra stuga med hund kan ni åka på utflykter och få en genuin upplevelse av resmålet samtidigt som ni kan gosa med er älskade hund. NOVASOL har ett brett utbud av stugor där även hunden är välkommen. Hos oss tillkommer det inga extra kostnader eller avgifter för att hunden följer med. Att bo i ett hus med hund är en bra utgångspunkt för en lyckad semester!

Semester med hund

Är ni intresserade av att hyra hus med hund under nästa semester? Då finner ni hela vårt utbud av semesterhus med hund här på vår hemsida. Om ni vill ha hjälp med att hitta en stuga som passar för en semester med hund kan ni ringa till vår kundtjänst så hjälper vi till. Det är viktigt för oss att både ni och er hund ska få en underbar semester.

NOVASOL har flera års erfarenhet av stuguthyrning och vi kvalitetssäkrar alla våra semesterhus och stugor för att ni tryggt och säkert ska kunna hyra stuga med hund genom oss! Välkommen till någon av våra stugor med hund!