Varför samarbeta med NOVASOL?

Vi är Europas ledande experter inom uthyrning av semesterbostäder. Vi maximerar dina bokningar och intäkter och erbjuder service både till dig och våra gemensamma gäster.

Global marknadsföring

Vi ser till att ditt hus presenteras på hela marknaden för semesteruthyrning genom mer än 10 000 samarbetspartners och presenteras för hundratusentals gäster från hela världen.

Gratis försäkring

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att låta oss hyra ut ditt semesterhem. Om en olycka inträffar, är du väl skyddad med vår kostnadsfria säkerhetsförsäkring och koncept för mindre skador.

Betalningssäkerhet

Du kommer att få betalningar i förväg inför dina gästers ankomst och garanterad betalning vid sena avbokningar.

De flesta hemägare väljer NOVASOL

En pålitlig partner

Du får en erfaren, pålitlig och professionell uthyrningspartner med över 55 års erfarenhet. NOVASOL är en del av AWAZE Group med över 90 000 boenden i 36 länder och 6 miljoner semesterfirare varje år.

Teknikledande experter

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig och våra gäster optimerade digitala lösningar. Varje dag investerar vi i teknikutveckling för att våra bokningsplattformar och lösningar för prisoptimering ska vara marknadsledande.

Vid din sida hela vägen

Vi är bara ett telefonsamtal bort, så tveka inte att ringa oss. Om frågor uppstår är vårt dedikerade ägarteam här för att hjälpa dig på ditt modersmål.

Spara 25% på din nästa semester - och många fler förmåner!

Utforska Europa med NOVASOL och samla på nya minnen med dina nära och kära. När du hyr ut ditt semesterhus med oss, erbjuder vi dig en 25 % rabatt på alla NOVASOL-hus i 19 länder. Så känn dig uppmuntrad att resa jorden runt!

Specialerbjudande

575-1200x900

Redo att komma igång?

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

1

Fyll i kontaktformuläret

Vi kommer att ringa dig för att höra mer om din egendom och boka ett möte med en av våra erfarna rådgivare i ditt lokala område.

2

Träffa din lokala rådgivare

Rådgivaren kommer att ge en individuell bedömning av din potentiella uthyrningsinkomst, erbjuda goda råd och vägledning för uthyrning och tillsammans med dig hitta den bästa lösningen.

3

Börja hyra ut ditt hus

Vi skapar en professionell presentation av ditt semesterhus som marknadsförs till miljontals potentiella gäster över hela världen. Medan vi hanterar bokningar, gästsupport och andra praktiska åtgärder kan du enkelt övervaka uthyrningen från Ägarportal.
Nu hyr du ut!

Mest ställda frågorna