Hyr ut din stuga med NOVASOL

Sveriges största stugförmedling

Funderar du på att hyra ut din stuga? Då vet vi att du säkert har många frågor. Hur funkar det? Varför just NOVASOL? Är jag försäkrad? Hur får jag den största inkomsten? 

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning i över 50 år och vet hur din semesterbostad får de bästa förutsättningarna till en bra uthyrning. Kanske är det därför över 50 000 uthyrare har valt NOVASOL?

Kontakta oss och få svar och rådgivning för just ditt semesterboende.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om att hyra ut ditt semesterboende med NOVASOL? Välkommen att läsa mer här på hemsidan, eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Om allt känns fortsatt bra, bokar vi in ett möte. Precis som formuläret, är ett möte med oss helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något

 

 

Hyr ut ditt boende

Vad står NOVASOL för?

NOVASOL har alltid ett övergripande mål: Att vara det naturliga och bästa valet för den som vill hyra ut sin stuga eller semesterlägenhet. Vi strävar efter:

  • Att skaffa dig den största hyresintäkten i enlighet med de bestämmelser och etiska regler som finns inom stuguthyrningsbranschen.
  • Att du som valt att hyra ut stuga med oss, ska uppleva samarbetet med NOVASOL som tryggt, enkelt, säkert och trovärdigt.
  • Att erbjuda hög kvalitet med bra service.
  • Att optimera din uthyrning genom professionell rådgivning, stark marknadsföring samt hög kunskap om försäljningsmarknaderna och de lokala förhållanden i det område där semesterboendet ligger.
Personligt besök när du vill hyra ut stuga

Vad är NOVASOL idag?

Från starten 1968 har NOVASOL vuxit till att idag vara en internationell koncern med dotterbolag i flera europeiska länder. En av våra spännande uppgifter är att löpande utveckla stuguthyrningsbranschen och därigenom öka intresset för potentiella gäster att välja just ditt semesterboende till deras nästa semester.

I Sverige har ca 3 000 uthyrare över hela landet valt att samarbeta med oss. Inom NOVASOL är Sverige en av våra viktigaste marknader med en stor efterfrågan från framför allt tyskar, svenskar och danskar. Totalt hyr NOVASOL ut över 50 000 semesterboenden i 27 europeiska länder. Totalt under 2017 så bodde faktiskt över 2 miljoner människor i en semesterbostad från NOVASOL.

Vi är säkra på att nyckeln till framgång för både dig som uthyrare och NOVASOL är att vi som en del av en stor koncern har byggt upp ett nätverk av internationella återförsäljare. Samtidigt skall vi bevara de lokala kontakterna och kunskapen i Sverige. 

På dessa sidor kan du läsa mer om hur det går till och fördelarna med att hyra ut stuga eller semesterlägenhet i Sverige med NOVASOL. Du kan också kontakta oss, så berättar vi mer.

Varmt välkommen till oss på NOVASOL!


Klicka här för att läsa om vad vi på NOVASOL kan göra för dig

Klicka här för att få svar på vanliga frågor vid stuguthyrning