Semester med pool

Få en semester fylld med skratt och lek

Att hyra hus med pool förgyller semestern för både stora och små. Ni har inga hotellgäster eller öppettider att ta hänsyn till – att hyra hus med pool innebär att ni kan leka och busa hur mycket ni vill, när ni vill. Börja dagen med ett morgondopp, simma några längder innan alla vaknat för att sedan avnjuta en god frukost på terrassen tillsammans med hela familjen. När man hyr hus med pool gör det inte speciellt mycket att stranden ligger några meter för långt bort, det går att hoppa i plurret och svalka sig när som helst.

Klicka för att aktivera kartan

Barnens favoritplats

Ett hus med pool njuter alla av, till och med badkrukan som kan sitt vid poolkanten, känna solens strålar mot sina axlar och dingla med benen i vattnet. De som brukar uppskatta ett hus med pool mest är självklart barnen. Här kan de leka i timmar utan att bli det minsta uttråkade. Vi kan lova att det är svårt att hålla sig på land när man har hyrt en stuga med pool!
 
När barnen har gått och lagts sig kan ni ta ett kvällsdopp samtidigt som solen sakta går ner i horisonten och färgar himlen i vackra färger. Ligg och njut av utsikten och varandras sällskap allt medan skymningen sakta kommer.


Stort utbud av hus med pool

Vi har ett stort utbud av hus med pool i flera länder i Europa. Vill ni exempelvis åka till Kroatien, Spanien eller Grekland och hyra stuga med pool har vi flera hus att välja mellan. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning vilket gör att du kan känna dig trygg när du hyr hus med pool genom oss. Du kan se hela vårt utbud samt boka direkt här på vår hemsida men du är även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig att hitta just ditt drömhus.