Semester med pool

Få en semester fylld med skratt och lek

Att hyra hus med pool förgyller semestern för både stora och små. Ni har inga hotellgäster eller öppettider att ta hänsyn till – att hyra hus med pool innebär att ni kan leka och busa hur mycket ni vill, när ni vill.

Börja dagen med ett morgondopp, simma några längder innan alla vaknat för att sedan avnjuta en god frukost på terrassen tillsammans med hela familjen. Under en semester med pool gör det inte speciellt mycket att stranden ligger några meter för långt bort, det går att hoppa i plurret och svalka sig när som helst.

Barnens favoritplats

Ett hus med pool njuter alla av, till och med badkrukan som kan sitta vid poolkanten, känna solens strålar värma ryggen och dingla med benen i vattnet.

De som brukar uppskatta ett hus med pool mest är självklart barnen. Här kan de leka i timmar utan att bli det minsta uttråkade. Vi kan lova att det är svårt att hålla sig på land när man har hyrt en stuga med pool!

När barnen har gått och lagt sig kan ni ta ett kvällsdopp samtidigt som solen sakta går ner i horisonten och färgar himlen i vackra färger. Ligg och njut av utsikten och varandras sällskap medan skymningen sakta kommer.

Pool inne eller ute?

Hos NOVASOL, kan du faktiskt njuta av en semester med pool året om!

Detta då vi inte bara har semesterhus med pool utomhus – vi har även ett mycket stort utbud av hus att hyra med inomhuspool!

I framför allt Danmark kan du njuta av en semester med tillgång till egen inomhuspool. Du blir helt oberoende av vädret ute och barnen kommer definitivt ha svårt att åka hem från semestern. 

Vi har även flera alternativ i bland annat Sverige.

Njut av en semester med pool

Många möjligheter till en semester med pool

Att få chansen att kunna njuta av en semester med pool vid ditt boende är något av det som många värderar högt. Vi erbjuder flera möjligheter till just detta. Antingen här hemma i Sverige eller utomlands.

Genom vår hemsidas sökfunktion kan du enkelt filtrera så att du hittar ett hus med pool som passar just dig!

Kanske reser du med hund? Ska ditt boende också ligga nära vatten? Eller är ni många personer som spenderar en semester tillsammans och vill hyra stort hus? Gör de val du önskar för att hitta det hus med pool som passar just dig och ditt sällskap.

Hyra hus med pool

Stort utbud när du vill hyra hus med pool

Vi har ett stort utbud av hus med pool i flera länder i Europa. Vill ni exempelvis åka till Kroatien, Spanien eller Grekland och hyra stuga med pool har vi gott om semesterbostäder att välja mellan.

I Spanien har de flesta av våra boenden antingen en egen eller tillgång till en pool. Vill du hyra hus i Kroatien med pool har vi ett av de största utbuden att välja bland.

På NOVASOL har vi lång erfarenhet av stuguthyrning vilket gör att du kan känna dig trygg när du ska hyra hus med pool genom oss.

Du bokar din semester tryggt med oss i vetskap om att vårt Trygghetspaket ingår automatiskt och kostnadsfritt i din bokning. Läs gärna mer om Trygghetspaketet i våra Hyresvillkor. Du kan se hela vårt utbud samt boka just ditt drömhus direkt här på vår hemsida.

Se våra semesterhus och stugor i 19 länder: