Boende för större sällskap

Spendera de bästa dagarna på året tillsammans genom att hyra ett stort hus

Har du drömt om att samla familjen, släkten eller vännerna och njuta av en semester tillsammans? Det är inte alltid så lätt att hitta ett boende där alla får plats, men NOVASOL erbjuder boenden för större sällskap där det finns gott om plats för alla i resesällskapet, hur många ni än är!

Stora semesterhus, herrgårdar och till och med slott finns i vårt utbud. Oavsett om ni vill samlas för att fira någons födelsedag eller bara njuta av att få vara tillsammans under semestern, kan ni hitta ett boende för större sällskap här på vår hemsida. Välkommen till NOVASOL för att hyra stort hus till er semester!

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klicka för att aktivera kartan

Flera fördelar med att hyra stort hus

Att hyra ett stort hus till semestern har flera fördelar. Några av fördelarna med NOVASOLs stora semesterhus:

  • Exklusivitet – Ni har ett alldeles eget, privat boende med plats för alla, utan att behöva dela det med andra.
  • Privat – Ett otvunget sätt att umgås tillsammans under samma tak, med mer än tillräckligt mycket plats för er alla.
  • Frihet – Här finns inga tider att passa, utan ni själva bestämmer.
  • Individuellt – Ni kan organisera hela er vistelse helt själva, precis så som ni vill ha det.
  • Gemenskap - Alldeles från början kan vännerna och familjen vara med och planera vistelsen tillsammans.
  • Semestertillfälle – I samband med en fest kan ni alla koppla av och tillbringa semesterdagarna tillsammans.
  • Tryggt – Bl.a. så ingår vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd automatiskt i din bokning (se Hyresvillkor för mer information) Hus att hyra för många personer

     

Hitta enkelt ett stort boende som passar just er

Här på vår hemsida kan du enkelt hitta ett stort hus att hyra som passar just er. Klicka i hur många personer ni är, så visas alla semesterbostäder som har sovplatser för er alla.

Du kan även sortera ditt sökresultat efter Flest antal gäster. Perfekt om ni är väldigt många personer som ska spendera en semester tillsammans. Är det viktigt med antalet sovrum, kan du även välja hur många det minst ska vara för att filtrera din sökning.

Ett tips är att klicka i de datum ni önskar semestra. Har du fortfarande ett stort utbud – och svårt att välja – kan du klicka i det där lilla extra. Varför inte en pool till ert semesterhus? På NOVASOL har vi gott om semesterhus med pool – både inomhus och utomhus!

Är många av våra stora semesterhus redan bokade i den period ni vill resa? Ett tips kan då vara att boka flera boenden nära varandra. Vi har till exempel semesterhus i stugbyar/semesterområden, lägenheter i samma hus, eller flera indivuella stugor inom rimligt avstånd till varandra. Kontakta oss gärna om du vill ha tips och råd!

Ett stort hus att hyra

Flera familjer som semestrar tillsammans

Är ni flera familjer som vill semestra tillsammans? Då är det en fantastisk idé att hyra stort hus. Njut av en semester tillsammans. Hjälps åt med maten, njut av kvällssolen tillsammans på altanen, ta iväg på egna utflykter när det passar… kort och gott lägg upp er semester precis som ni själva vill.

Det är populärt att vara flera familjer som hyr hus tillsammans. Allt från två familjer till flera. På NOVASOL erbjuder vi stora hus att hyra både här hemma i Sverige och söderut såsom Kroatien och Spanien. 

Ett tips för familjesemestern är dock vårt grannland Danmark. På detta barnvänliga resmål finns ett mycket stort utbud av hus som passar flera familjer som semestrar tillsammans. I stugområdena finns ofta gott om barnvänliga aktiviteter, det kryllar av breda, vita (och barnvänliga) sandstränder, och det är heller inte en lång resa dit. Många av våra semesterhus för stora sällskap ligger dessutom mycket nära havet i Danmark.

Semesterhus för stora ställskap i Danmark

Perfekt när någon fyller jämnt

Är det någon som fyller 60 men inte vill fira hemma? Varför inte ta med familj och släkt till ett stort semesterhus? 

Njut av firandet på annan ort utan att behöva tänka på att städa huset inför gästernas ankomst, var de sova etc. Varför till exempel inte hyra stort hus i Kroatien? På detta omtyckta resmål har vi ett mycket stort utbud av semesterhus för större sällskap. Allt från 10 personer till 30 eller mer. 

Varmt välkommen till oss på NOVASOL när du ska hyra stort hus för många personer!

| Administratör
(Först publicerad )