Boende för större sällskap

Har du drömt om att samla familj, släkten eller vännerna och njuta av en semester tillsammans? Det är inte alltid så lätt att hitta ett boende där alla får plats, men NOVASOL erbjuder flera olika boenden för större sällskap. Hyr ett hus eller en semestervilla där det finns plats för alla i sällskapet.

Stora semesterhus, herrgårdar, villor - till och med slott finns i vårt utbud. Oavsett om ni vill samlas för ett födelsedagsfirande eller bara njuta av att vara tillsammans under semestern, kan ni hitta ett boende för större sällskap här på vår hemsida. Välkommen till NOVASOL för att hyra stort hus till er semester!

Finn luksuriøse ferieboliger til firmaturen eller ferie med venner

Flera fördelar med att hyra stort hus

Att hyra ett stort hus till semestern har flera fördelar. Några av fördelarna med NOVASOLs stora semesterhus är:

  • Exklusivitet – Ni har ett alldeles eget, privat boende med plats för alla utan att behöva dela det med andra.

  • Privat – Ett härligt och avslappnat sätt att umgås tillsammans på, med gott om plats för er alla.

  • Frihet – Här finns inga tider att passa, utan ni bestämmer helt själva.

  • Individuellt – Ni kan organisera hela er vistelse precis så som ni vill ha det.

  • Gemenskap - Alldeles från början kan vännerna och familjen vara med och planera vistelsen tillsammans.

  • Semestertillfälle – I samband med ett firande kan ni alla koppla av och tillbringa semesterdagarna tillsammans.

  • Tryggt – Bl.a. så ingår vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd automatiskt i din bokning (se Hyresvillkor för mer information).

Hitta enkelt ett stort boende som passar just er

Här på vår hemsida kan du enkelt hyra ett stort hus eller en villa som passar just ditt sällskap. Klicka i hur många personer ni är, så visas alla semesterbostäder som har tillräckligt med sovplatser för hela ert sällskap.

Du kan även sortera ditt sökresultat efter Flest antal gäster. Perfekt om ni är väldigt många personer som ska spendera semestern tillsammans.

Är det viktigt med antalet sovrum kan du enkelt välja hur många sovrum det minst ska vara i huset för att ytterligare filtrera din sökning.

Tycker du trots detta att utbudet är för stort och ni har svårt att välja kan du klicka i ett ytterligare tillval. Det där lilla extra. Varför inte en pool till ert semesterhus?

På NOVASOL har vi gott om semesterhus med pool – både inomhus och utomhus!

Är många av våra stora semesterhus redan bokade i den period ni vill resa? Ett tips kan då vara att boka flera boenden nära varandra. Vi har till exempel semesterhus i stugbyar/semesterområden, lägenheter i samma hus eller flera individuella stugor inom rimligt avstånd till varandra.

Kontakta oss gärna om du vill ha fler tips och råd!

Flera familjer som semestrar tillsammans

Är ni flera familjer som vill semestra tillsammans? Då är det en ypperlig idé att hyra stort hus. Hyr en stor villa som passar till större sällskap som vill spendera semestern tillsammans.

Välj ett hus med perfekt läge som ni alla enkelt kan få plats i och glädjas av en semester som ni kommer minnas i resten av livet. Laga mat, njut av kvällssolen på altanen och tag iväg på egna äventyr när det passar er.

Kort och gott - lägg upp er semester precis som ni själva vill ha den.

Det är vanligt att flera familjer hyr ett stort hus tillsammans. Allt från två familjer till flera. På NOVASOL erbjuder vi stora hus att hyra, både här hemma i Sverige och söderut såsom Kroatien och Spanien.

Ett speciellt tips för familjesemestern är dock vårt grannland Danmark.

På detta barnvänliga resmål finns ett mycket stort utbud av hus som passar till flera familjer som semestrar tillsammans.

I stugområdena finns det ofta gott om barnvänliga aktiviteter, det kryllar av breda, vita (och barnvänliga) sandstränder och det är dessutom inte speciellt långt att ta sig dit. Många av våra semesterhus för stora sällskap ligger även mycket nära havet i Danmark.

Perfekt när någon fyller jämnt

Är det någon som fyller 60 men inte vill fira hemma? Varför inte ta med familj, släkt och vänner till ett stort semesterhus eller en riktigt vacker semestervilla för att spendera dagarna tillsammans på?

Hyr ett stort hus där ni alla kan få plats. Njut av firandet på annan ort utan att varken behöva tänka på att städa huset inför gästernas ankomst, var de ska sova eller vart ni ska vara etc.

Varför till exempel inte hyra stort hus i Kroatien? På detta omtyckta resmål har vi ett mycket stort utbud av semesterhus för större sällskap.

Allt från 10 personer till 30 eller mer!

Varmt välkommen till oss på NOVASOL när du ska hyra stort hus för många personer!