Stugor i Västervik

Välkommen till alla våra stugor i Västervik! Denna mycket vackra kuststad på Smålands östkust är perfekt till en skön semester med familj och vänner. 

Västervik är också en kontrasternas stad, där djupa skogar möter karga klippor, där ni kan njuta av såväl skärgård som skogspromenader och lummiga öar på era turer.

Passa på att njuta av allt detta vackra område har att erbjuda genom att åka på semester och boka en av våra stugor i Västervik!

Västervik vid havet i Småland

Populära semesterhus i Västervik

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Västervik

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Västervik

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Västervik

Loading...

Tips på aktiviteter

Besök sevärdheter i närheten, vandra i den vackra naturen runt någon av våra stugor i området eller hyr en kanot och utforska skärgården. För dig som är intresserad av natur och det vackra svenska landskapet har Västervik mycket att erbjuda. Oavsett om det är inland eller kust och hav.

  • Gillar ni att fiska? Hyr en stuga med båt så blir er upplevelse extra speciell. Detta kan ni söka specifikt efter.

  • Avnjut god mat! Gå på Café eller en riktigt bra restaurang i Västervik eller skärgården tillsammans med ditt sällskap.

  • Vandra? JA tack! Vandra på Tjustleden genom kommunen eller Rågöleden på Rågö!

  • Dagsutflykter i skärgården. Perfekta för att uppleva naturen och vara nära havet.

Vi vill också tipsa om att våra stugor i Västervik också är ett bra alternativ om du söker boende nära Vimmerby med de många attraktioner som finns där. Mellan tätorterna Västervik och Vimmerby är det inte mer än 55 km vilket normalt innebär cirka 45 minuter med bil.

Fiske under din semester i Västervik

Som vi nämner ovan är fiske något många gillar att göra när de hyr stuga i Västervik. Pröva på fiskelyckan under härliga sommarkvällar. Ni har chansen till både fina stunder med rofyllt mete och fartfyllt spinnfiske efter många intressanta arter här.

Några av våra stugor i Västervik erbjuder dessutom egen båt så att du får bästa möjliga förutsättningar till den där drömfisken. Innan du kastar ut så vill vi passa på att be er kontrollera vilka fiskeregler som gäller för det vatten ni planerar att fiska i. Vill ni bara ut på sjön eller havet så finns det också möjligheter att hyra kanot eller kajak.

Välkommen att hyra stuga i Västervik

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Småland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Västervik med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Västervik kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.