Stugor i Hölminge

Välkommen att hyra stuga i Hölminge vid sjön Bolmen i Småland. Här njuter du av en avkopplande semester med nära till naturupplevelser inkluderat den vackra sjön. Ta ett svalkande dopp i sjön, fiska, ta en tur med båten eller stanna ”hemma” och njut av en semester i egen takt. Hölminge är också en bra bas för utflykter.

För att hyra stuga i Hölminge är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har arbetat med stuguthyrning i Småland sedan lång tid tillbaka och kan idag klassas som den ledande organiserade förmedlaren av stugor i landskapet. Samtliga stugor i Småland och Hölminge, som har lediga perioder kvar att boka, finner du här på vår hemsida. Du kan boka ditt boende här direkt online men givetvis är du även välkommen att ringa till oss. Välkommen!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Hölminge

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hölminge

Loading...

Semester vid sjön Bolmen

Hölminge är ett fritidshusområde som ligger strax öster om sjön Bolmen. Området är omtyckt av semesterfirare, mycket på grund av det vackra läget vid sjön. Bolmen är Sveriges tionde största sjö till ytan och ligger belägen mellan Småland och Halland. Hölminge ligger här på den småländska sidan. 

Den fiskeintresserade kommer säkert att falla för Bolmen. Här fångar sportfiskare bland annat gädda, gös, abborre och brax. Fiskekort går att köpa på flera platser och önskas båt finns det flera stugor där båt ingår eller kan hyras. Fiska går utmärkt men kontrollera alltid vilka fiskeregler som gäller innan du sätter igång.

Utflykter från din stuga i Hölminge

Hölminge är inte bara en semester vid sjö. En stuga här är också en bra bas för utflykter i Småland. Ta till exempel den korta turen (ca 17 km) till Ljungby. Här finner du bland annat olika typer av service såsom butiker och restauranger. Gör även en utflykt till någon av öarna i sjön Bolmen. Exempelvis når du den största ön, Bolmsö, via bro. Vill du spendera en dag i en större stad, tar det cirka en timma (74 km) med bil till Växjö där du har ett större utbud av det mesta.

Boka boende i Hölminge hos NOVASOL

På NOVASOL, har vi ett brett utbud av stugor vid Bolmen för uthyrning. Våra egna lokala medarbetare besöker varje stuga och semesterlägenhet, innan den tas in i utbudet. Detta gör att vi kan säkerställa att informationen du som bokar ser här på hemsidan, den stämmer. Om en ändring skulle ske efter besöket så kontaktar ägaren oss så att vi kan uppdatera informationen. Att alla våra stugor är privatägda gör att utbudet blir både unikt och personligt. Varje semesterbostad bär på sin historia och fått sin prägel av husägaren.

Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stugförmedling. Det som började med några få stugor, har vuxit till att idag innefatta över 50 000 semesterbostäder i en lång rad länder. Samtidigt är det viktigt för oss att vara lokala. Därför har vi lokala medarbetare utspridda i våra länder. Du som bokar boende hos oss, kan genomföra din boknign här direkt online eller genom att ringa till oss. Vår svenska kundservice står redo om du till exempel vill boka din favorit i utbudet av stugor i Hölminge.