Stugor i Nybro för semestern

Passa på att hyra stuga i Nybro under sommaren och du möts av ett trevligt utbud av nöjen och aktiviteter. Du har närhet till fina insjöbad men samtidigt också bara ett par mil ut till Kalmarkustens fina stränder och Öland. Så kan du verkligen njuta av sommar, sol och bad, från en egen semesterstuga. Altt på dina villkor och i din takt. Det finns en uppsjö av aktiviteter som du enkelt når genom att hyra stuga i Nybro.

Naturnära med en stuga i Nybro, Småland

Populära semesterhus i Nybro

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nybro

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nybro

Loading...

Aktiviteter och friluftsliv

Nybro ligger i hjärtat av Glasriket, där du hittar glaset som blivit känt över hela världen. Besök Kosta Boda, Målerås och andra hyttor där ni också kan få se glasblåsning och tillverkning och kanske rentav få prova själv. Prova att hyra stuga här så kan du bekvämt ta dig till de många upplevelserna. Kulturlivet i Nybro är utbrett och varierat. Besök världens första James Bond-museum eller Qvarnasläts hembygdsgård där olika verksamheter och museer samsas med underhållning och servering.

Från våra stugor i Nybro kan du också besöka friluftsområdet Svartbäcksmåla. Den vackra naturen runt Nybro som bjuder in till allehanda aktiviteter. Det finns vackra vandringsleder och cykelvägar som ger fina möjligheter till såväl avkopplande promenader som motion. Här finns både löparspår, skidspår och en slalombacke med lift vintertid. Efter en lång dag i naturen kan du sedan koppla av i en av våra stugor i området och njuta av din välförtjänade semester.

Den vackra naturen runt Nybro bjuder in till allehanda aktiviteter. Det finns vackra vandringsleder och cykelvägar som ger fina möjligheter till såväl avkopplande promenader som motion. Är du golfintresserad så finns Nybro golfklubb, Krukebo, med en bra bana några kilometer utanför centrum. Nybros omgivningar erbjuder också mycket bra fiske i flera närliggande insjöar.

Stugförmedling i Nybro och Småland

Vi på NOVASOL har länge sysslat med stuguthyrning i Småland och har ständigt utökat vårt utbud och vår service. Vi har nu stugor i Nybro och i stort sett hela Sverige, samt även i resten av Europa. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt stuga för just dig när du vill hyra stuga i Småland, välkommen att kontakta oss!