Stugor i Virserum

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Stugor i Virserum

För att hyra stuga i Virserum till din nästa semester i Småland är du varmt välkommen till oss på NOVASOL. Sedan 1968 har arbetat med stugförmedling till semesterfirare och är glada över att idag kunna erbjuda boende på en lång rad platser i landskapet. 

Med en stuga i Virserum har du goda möjligheter till en semester i Småland fylld av minnen att ta med sig hem. Här har du naturen med sjöarna som erbjuder sina fördelar men det finns även aktiviteter på orten. Välkommen att hitta din favorit i Virserum i vårt utbud av stugor i Småland för uthyrning.

Populära semesterhus i Virserum

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Virserum

Loading...

Upplevelser i Virserum

Virserum är den näst största orten i Hultsfreds kommun. Här finns du både muséum och konsthall men också annan historia. Det ska ha varit på sjön Hjortens is som det avgörande slaget under Dackefejden utspelades. Här besegrade Gustav Vasa Nils Dacke och hans bönder 1543. 

Den första kyrkan på orten ska ha byggts under 1100-talet där dagens kyrka står idag (som är byggt under 1800-talet). Ortens muséum hjälper också till att bidra med historisk och kulturell prägel.

En stor höjdpunkt under året här är Virserum marknad. Detta är en händelse som du definitivt bör besöka om du hyr stuga i Virserum under första lördagen i augusti. Marknader har funnits i Virserum sedan medeltiden. Dagens version tillhör en av Sveriges största marknader och kan locka upp till 70 000 besökare.

Semester i Småland

Att hyra stuga i Småland är populärt och det är inte konstigt alls. Naturen med sjö, skog och hav i kombination med upplevelsemöjligheterna gör detta till en härlig destination. NOVASOL är idag störst på kvalitetssäkrad stuguthyrning i Småland med ett unikt utbud av privatägda stugor för uthyrning.

Bland dessa finner du våra lediga semesterbostäder i Virserum. Här på vår webbplats kan du filtrera efter dina önskemål. Kanske vill du bo nära sjö såsom Virserumssjön? Klicka då i hur nära vatten ditt boende ska ligga. Eller så kanske du reser med hund? Många av våra stugor i Småland välkomnar husdjur så klicka gärna i detta. Baserat på din filtrering så visas alla stugor och lägenheter som matchar dina önskemål.

Boka boende i Virserum till din Smålandsemester

Varje stuga eller semesterlägenhet i vårt utbud har besökts innan den tagits in i utbudet. Samtidigt är då alla privatägda det vill säga vi bygger och äger inga semesterbostäder själva. Detta gör att du kan välja i ett unikt och personligt utbud av stugor. Varje stuga bär på sin unika historia och har sina förutsättningar till härliga semesterminnen. 

Som ledande stugförmedling i Sverige vill vi att det ska kännas tryggt att hyra stuga i Virserum. Därför ingår vårt trygghetspaket automatiskt när du bokar direkt hos oss. I paketet finns bland annat bästa pris-garanti och avbeställningsskydd. Det sistnämnda gäller bland annat för om du skulle drabbas av plötslig sjukdom eller arbetslöshet. Du kan läsa mer i detalj om hur Trygghetspaketet fungerar i våra Hyresvillkor. Välkommen att boka din favorit i utbudet av stugor i Virserum!