Stugor i Gamleby

För att hyra stuga i Gamleby är du varmt välkommen till oss på NOVASOL. Vår stuguthyrning i Gamleby bjuder in till semesterupplevelser nära hav, grönskande natur men också en portion historia och aktviteter. Varför inte besöka den fascinerande Trollparken, eller strosa runt på trekantiga Gamleby torg? Du gör rätt i att ta dig tiden till att upptäcka närområdet krign din stuga i Gamleby.

Sedan många år tillbaka har vi på NOVASOL arbetat med uthyrning av privatägda stugor i Småland. Vår egen lokala personal besöker varje stuga och semesterlägenhet, innan uthyrning börjar. Detta gör att du som bokar boende hos oss vet att informationen på objektpresentationen stämmer. Välkommen att boka din favorit i vårt utbud av stugor i Gamleby direkt här online. Du kan givetvis också ringa eller maila till oss – vår gästservice står redo att svara på dina frågor, eller hjälpa dig med att boka stuga. Välkommen!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Gamleby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gamleby

Loading...

Trollskogen och historiska sevärdheter

Ett besöksmål du inte bör missa är Trollparken Garpes vänner. Denna skulpturpark på Garpedansberget är skapad av konstnären Jerzy Przybyl (Jan Pol). Här stöter små och stora besökare på skulpturer i skogen i form av troll, älvor och andra figurer från lokala sägner. Parken är en välkänd turistattraktion och lockar besökare året om. Passa även på att ta dig upp på Garpedansberget för att njuta av en fantastisk utsikt. En av utsiktsplatserna är Lusthuset där du kan slå dig ner för att uppleva vackra vyer.

Gamleby sitter också inne på ett av de fornlämningstätaste områdena i Sverige. Här finns lämningar från den medeltida staden Gamleby och vid Casimirsborg finns över 2200 registrerade hällbilder. Fynd har gjorts i området som tyder på att Gamleby har varit bebott sedan en mycket lång tid tillbaka. Bland annat har en stridsyxa hittats som dateras så långt tillbaka som 3 000 år f.kr. Vill du se en skeppsristning, kan du besöka Ernebergsfältet.

En del av Västerviks kommun

I Västerviks kommun är Gamleby den näst största tätorten. Orten är belägen vid kusten i Kalmar län, Småland, bara 24 kilometer norr om Västervik. Om du tar en dagsutflykt hit, kan du bland annat besöka Stegeholm slottsruin, eller slå några slag vid Västerviks Golfklubb. 

Du behöver dock inte bege dig långt iväg för att aktivera dig. Gamleby erbjuder allt från bad och fiske, till matställen och annan service.

Boka boende i Gamleby för din semester

För att hyra stuga i Småland hälsar vi dig varmt välkommen till oss på NOVASOL. Idag är vi den ledande organiserade förmedlaren av kvalitetssäkrade stugor i landskapet. Detta gör att vi kan erbjuda ett brett och varierat utbud med en lång rad resmål för dig att välja mellan. Ett av alla vackra resmål är just Gamleby. 

Här på hemsidan väljer du vad som är viktigt för dig. Du kan sortera baserat på om du reser med hund, vill bo nära vatten, ha bastu, och mycket, mycket mer. Genom att välja datum, visas alla stugor och semesterlägenheter som är lediga att boka under den önskade perioden. Vi hoppas att detta ska hjälpa dig att hitta just ditt nästa semesterboende i vårt utbud av stugor i Gamleby.