Stugor i Oskarshamn

Oskarshamn, där det ligger alldeles vid Östersjön, i norra Kalmarsund, är en attraktiv semesterdestination! Här erbjuds du pittoreska gator och spännande små butiker, caféer och restauranger.

Om du väljer att hyra stuga i Oskarshamn under sommaren får du närhet till bad och skärgård såsom aktiviteter eller stillhet.

Stugor Oskarhamn med omnejd

Populära semesterhus i Oskarshamn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Oskarshamn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Oskarshamn

Loading...

Upplev den småländska östkusten

Från någon av våra stugor i Oskarshamn har du närhet till fina badstränder längs kusten i Kalmarsund men också till ett flertal sjöar inne i landet.

I området hittar ni sevärdheter såsom Döderhultarmuseet där den kända snidaren och konstnären Döderhultarns träskulpturer och andra alster kan ses.

Inne i Oskarshamn finns även Döderhultarens ateljé bevarad.

I området finns allehanda fornlämningar som vackra kyrkor, grottor och museer. Här finns bad och sol på sommaren, storslagen natur och aktiviteter året om.

Hyr en av våra stugor i Oskarshamn och upptäck mångfalden! Blå Jungfrun, den sägenomspunna ön mitt ute i Kalmarsund är ett härligt utflyktsmål.

Nationalparken kan nås med båtturer. Här kan du finna imponerande grottor och begrunda naturens skönhet.

För dig som vill ha fart och fläkt på semestern finns det såklart många aktiviteter.

Du kan hyra kanot, kajak, cykel eller annan sportutrustning och ge dig ut och uppleva den fina naturen alldeles på dina villkor. Är du golfintresserad så finns Oskarshamn GK inte långt från stadens centrum. Du når alla dessa möjligheter enkelt och bekvämt genom att hyra stuga i Oskarshamn.

Oskarshamns omgivningar erbjuder också ett bra fiske. Både längs kusten men också i Emån och i insjöar. Många av våra stugor i Oskarshamn med omnejd tillhandahåller egen båt och fisketips för att ge dig ännu större chanser att äntligen uppfylla den där barndomsdrömmen om storgäddan eller den mäktiga malen.

Varför hyra stuga i Oskarshamn hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Småland är fullt av fantastiska sommarstugor. Glöm därför inte bort att kika bland alla våra stugor i Småland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Oskarshamn med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Oskarshamn kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!