Stugor i Örebro att hyra

Aktiv stugsemester i Örebro län

Stugor i Örebro att hyra

Man brukar säga att Örebro ligger mitt i Sverige. Inte geografiskt, men befolkningsmässigt stämmer det faktiskt. När du funderar på att hyra stuga i Örebro så vet du att det är nära till det mesta. Här finns flygplats, bra buss- och tågförbindelser med övriga landet. Ett stort utbud av kultur-, sport- och fritidsaktiviteter erbjuds så när du hittat någon av våra stugor i Örebro att hyra behöver du inte vara sysslolös. Strax utanför Örebro finns ett 40-tal naturreservat, vilka alla är värda ett besök och endast drygt två mil från staden ligger Kilsbergen med sin storslagna natur. Vill du hellre hyra stuga i Örebro på vintern? I Kilsbergen finns skidliftar och ett flertal preparerade längdåkningsspår.

Populära semesterhus i Örebro

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Örebro

Loading...

Semesterhus med bastu i Örebro

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Örebro

Loading...

Bra utbud av aktiviteter och upplevelser

Örebro erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser, dessutom många restauranger och caféer. I Örebro finns ett stort utbud av sevärdheter och attraktioner. Mest känt är Örebro slott som ligger mitt i staden och med Svartån virvlande runtomkring. Andra attraktioner är vattentornet Svampen med café och restaurang på toppen, friluftsmuseet Wadköping och upplevelsebadet Gustavsvik. I Örebroregionen finns också ett stort antal vandringsleder. Mest känd är den 28 mil långa Bergslagleden som startar vid södra Dalarna och sträcker sig ända ner in i Tiveden.

Funderar du på atthyra stuga i Örebro och gillar att fiska? Hjälmaren erbjuder mycket goda fiskemöjligheter och i stora delar av sjön är fisket fritt. Har du tur kan du få gädda, gös, abborre, sik och braxen på kroken. I Kilsbergen finns också flera sjöar med put and take-fiske. Att hyra stuga i Örebro ger dig ofta tillgång till egen båt så att dina fiskeäventyr blir desto mer givande! Kom också ihåg att kontrollera vilka fiskeregler som gäller för det vatten du vill fiska i.

Vart vill du semestra?

Örebros län ligger i södra Svealand och har Örebro stad som residensstad. Övriga tätorter i kommunen är till exempel Karlskoga, Kumla och Lindesberg men det är inte bara de större tätorterna som är värda ett besök när du väljer att hyra stuga i länet.

I Örebros län finner du till exempel mysiga Grythyttan som är vackert belägen mellan sjöar. Grythyttan är bland annat känt för Måltidens hus som på många sätt satte orten på världskartan efter världsutställningen i Sevilla. Grythyttan är den nästa största orten i Hällefors kommun och en utmärkt destination om du vill fiska på semestern. I området finns närmare 350 sjöar och vatten.

Delar av Örebros län tillhör destinationen Bergslagen. Ett mycket omtyckt område att spendera semestern, till exempel med en stuga som bas. Häri finner du trästaden Nora som har en speciell känsla och atmosfär som ligger över staden. Gör ett besök till Noras kreativa kvarter – Bryggeriet – eller utforska Göthlinska Gården.

Stuguthyrning för hela familjen

Till våra stugor i Örebro kan du åka med närmast vilket resesällskap som hellst. På varje enskild objektpresentation kan du se vilka förutsättningar som gäller för varje semesterbostad. Givetvis tillsammans med våra hyresvillkor och Värt att veta.

Kanske vill du hyra stuga i Örebro och ta med hund? Då söker du helt enkelt här på vår hemsida bland de stugor och semesterhus som välkomnar husdjur. Genom att göra så, har du en enkel överblick bland de stugor du kan ta med hund.

Är ni ett större sällskap som reser tillsammans, till exempel två familjer, fyller du i hur många ni är som behöver sovplatser så får du ett resultat som visar alla stugor som kan ta emot det önskade antalet. Har du små barn, finns flera stugor som har extra barnvänlig utrustning som till exempel barnsäng och barnstol.

Uthyrning av stugor i Örebro med omnejd

När du letar efter semesterboende kan vi tipsa om att hyra stuga i Örebros län. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och har idag ett stort utbud av stugor i Sverige. Vi är stolta över att berätta att vi också är Sveriges största organiserade stugförmedling när det kommer till privatägda stugor. Vår egen personal åker året om runt för att besöka nya stugor i mellersta Sverige att ta in i sortimentet. Om allt är bra för både oss och husägaren så tas stugan in i vårt sortiment för stuguthyrning.

Därför kan du tryggt boka din stuga i Öresbors län hos oss då du vet att alla stugor inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. I alla våra bokningar ingår dessutom vårt Trygghetspaket utan extra kostnad när du bokar direkt på vår hemsida eller över telefon. Du kan läsa mer om Trygghetspaketet, som bland annat inkluderar avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom, i våra hyresvillkor.

Skulle du har några frågor kring vår stugförmedling i Sverige är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna om du har en specifik fråga eller om du vill ha hjälp med att boka just den stuga som du vill ha. Välkommen till NOVASOL när du vill hyra stuga i Örebro!