Hyra stuga Laxå

Laxå är ett litet samhälle i Örebro län och ligger i landskapet Närke. Närke är ett av Sveriges mindre landskap med Örebro som största stad.

Runt om Laxå hittar ni flertalet sjöar och vacker natur. Det finns en stor variation av olika friluftsaktiviteter att ta del av och naturen är perfekt till detta.

Vad är ni intresserade av? Paddla kanot? Vandra? Cykla? Eller kanske vill ni bara stanna i stugan och umgås?

Trädgården är faktiskt en av de delar som många gäster uppskattar mest med deras vistelse. Bor ni till vardags inne i staden så är det ett perfekt tillfälle att få ladda upp batterierna.

Ta med vännerna, laga middag tillsammans och umgås långt in på småtimmarna, ät en sen frukost eller brunch utan att behöva trängas med andra gäster. Utnyttja även möjligheterna med att vara ute i den friska luften.

Hyra stuga Laxå

Populära semesterhus i Laxå

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Laxå

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Laxå

Loading...

Skulpturer och upplevelser i slott

Laxå ligger cirka 50 kilometer bort ifrån Örebro och staden är utan tvekan värt ett besök under er vistelse i länet. Här finner ni det magnifika Örebro slott som ni kan gå på guidad tur i och få veta mer om dess historia. Se dess ståtliga salar och ta del av vilka som har bott i slottet. Detta är ett besök som passar hela familjen, både små och vuxna.

I Örebro finner ni dessutom en stor mängd restauranger, butiker och andra platser som kan vara kul att se under er vistelse i området.

Blir någon i sällskapet rastlös och vill se saker är det hit ni ska ta er. Hit tar ni er enkelt från Laxå och ert boende. 

Om du och ditt sällskap är intresserade av konst och kultur så kan även ”Konst på Hög” vara värt ett besök.

Här kan ni spatsera runt bland skulpturer som är skapade av kända skulptörer och konstnärer. Skulpturerna ligger på en kulle med en mycket specifik historia.

Är ni nyfikna på att veta mer eller se mer av Örebro län och Närke så kan ni se resten av våra stugor i området här!

Varför hyra en stuga i Laxå med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Laxå och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr ditt semesterboende i Laxå genom NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra semesterboende i Laxå med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Laxå med omnejd!