Hyra stuga i Hällefors

Välkommen att hyra stuga i Hällefors med omnejd hos oss på NOVASOL!

Hällefors är en liten ort i Örebro län. Här bor ni tätt på naturen och nära en antal olika sjöar.

Hit kommer ni för att få en paus i vardagen. Ni bor i en mysig miljö och det finns flera möjligheter i området till utomhusaktiviteter. Gå en tur i skogen, plocka lite bär eller svamp. Njut av frisk luft och bada om vädret tillåter.

Våra stugor har nästan uteslutande en trädgård där ni kan läsa en bok, luta er tillbaka och tänd grillen framåt kvällen. Kanske spela ett parti kubb tillsammans med resten av sällskapet.

Ni bor även tätt på Grythyttan som har flera intressanta ställen att besöka. Här finns det dessutom en mycket stark matkultur som länge har påverkat området.

Hyra stuga Hällefors

Populära semesterhus i Hällefors

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hällefors

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hällefors

Loading...

Nära till fiske och stadsliv

Tycker ni om att fiska så finns det gott om valmöjligheter i området runt och omkring Hällefors. Tänk bara på att de flesta ställen kräver fiskekort så se till att detta är införskaffat innan ni startar.

Ni bor dessutom tätt på landskapet Värmland. Detta landskap bjuder också på fiske men också möjligheter till skidåkning om vintern och vandring eller mountainbike under sommaren.

Får ni lust att åka in till en stad och shoppa, så ligger Örebro ungefär en timme bort med bil.

Om ni är intresserade av historia så se till att göra ett besök på Örebro slott. Här kan ni besöka museum, vara med på guidade turer och få mer information om slottets anrika historia.

Örebro är även känt för många av de rockband som kommer från staden med internationella karriärer. Detta genomsyrar staden och dess kulturutbud. Kanske är det en konsert i staden under ert besök?

Varför hyra stuga i Hällefors med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera boenden i Hällefors med omnejd och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Örebro, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Hällefors med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Hällefors med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!