Hyra hus i Istrien

Välkomna att hyra semesterhus i Istrien! Genom att hyra hus i Istrien får du och din familj chans att utforska vacker natur, historiska byggnader och fantastisk mat. Istrien är en region i västra Kroatien belägen vid Adriatiska havet. Under romartiden var Istrien en del av det stora romarriket och än i dag finns souvenirer efter romarna. Ska ni hyra hus här, får ni inte missa chansen att se den romerska amfiteatern, som idag används till kulturevenemang eller besöka ruinerna efter kejsare Constantins villa Vizula.

Strand i Istrien

Populära semesterhus i Istrien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Istrien

Loading...

Semesterhus med pool i Istrien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Istrien

Loading...

Upplev Kroatien från ett semesterhus

Genom att hyra hus i Istrien får ni en omväxlande semester. Här i Istrien kan ni tillbringa avkopplande dagar i de mysiga fiskebyarna Pomer eller Banjoles vikar. Följ med på en spännande dyktur bland rev och skeppsvrak utanför Medulin. Eller varöfr inte besöka den mäktiga amfiteatern i Pula? Med ett semesterhus i Istrien får ni även möjlighet att tillbringa tid i den fantastiska nationalparken Brijuniöarna.

Det finns många fördelar med att hyra boende i Kroatien. En av fördelarna med ett semesterhus är att du får en oslagbar möjlighet att lära dig mer om landet. Besök den lokala marknaden, var med om sommarens festivaler eller ta en dagstur till områdets vingårdar. Hyr ni en av alla semesterbostäder i Istrien, får ni också chans att smaka delikatessen prsut och den berömda olivoljan.

Flera anledningar att hyra hus i Istrien

Med ett semesterhus i Kroatien får familjen en möjlighet att skapa just den semestern som ni vill ha. Kliv upp när ni vill. Kom hem hur sent ni vill. Åk på spännande utflykter i regionen eller bara koppla av vid den egna poolen. Tillbringar ni ledigheten i en av alla semesterbostäder i området kan ni också bestämma om ni vill laga mat hemma eller om ni vill lägga hela semesterkassan på restaurangbesök.

NOVASOL har förmedlat semesterhus i Istrien sedan många år och har idag ett brett urval av semesterbostäder att erbjuda. Att hyra semesterhus i Kroatien hos NOVASOL är enkelt. Det enda som krävs är att ni söker runt här på vår hemsida för att hitta just ert drömhus, eller lyfter luren och ringer vår kundtjänst. Du bokar tryggt i vetskap om att samtliga semesterbostäde har inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet.

Välkommen till NOVASOL och din nästa semesterbostad i Istrien!