Hyra hus i Groznjan

Den lilla staden Groznjan är vackert belägen på en kulle i de kroatiska bergen. Genom att hyra hus i Groznjan kommer du få uppleva idylliska omgivningar. Vissa säger till och med att omgivningarna är som tagna ur ett vykort.

Groznjan ligger i regionen Istrien och ger dig en bra bas för att utforska allt den populära halvön kan erbjuda. När du väljer att hyra hus eller lägenhet här blir du omgiven av olivlundar, vingårdar och fantastisk natur. Groznjan är känd som en konststad, och du kommer säkert att se många små gallerier och hantverksbutiker runt de smala gatorna. Få kroatiska byar är lika mysiga som Groznjan!

Groznjan ligger inte vid havet, men det är bara 15 kilometer till kusten om det skulle krävas ett kylande bad. Vill du ha möjlighet att bada närsomhelst kan du hyra hus med pool i Groznjan.

Hus med pool att hyra i Groznjan

Populära semesterhus i Groznjan

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Groznjan

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Groznjan

Loading...

Semesterhus med pool i Groznjan

Loading...

Attraktioner och sevärdheter

Groznjan är en gammal men välbevarad medeltida stad omgiven av stadsmuren. Staden ligger uppe på en kulle och har en underbar utsikt över frodig natur och majestätiska bergsområden. 

Groznjan visar sig från sin finaste sida inne i byn. Ta in lugnet med en kaffe på en av de trevliga kaféerna. Promenerar du längst gatorna kommer du att passera flera gallerier och hantverksbutiker. Glöm inte heller att besöka St.Vitus, en kyrka från 1400-talet som har massvis med historia att bjuda på.

Möjligheten till autentiska upplevelser är en av anledningarna till att många väljer att hyra hus i Istrien. En stor del av våra semesterbostäder i Kroatien återspeglar också traditionell kroatisk byggstil och inredning, vilket kan vara ett fint inslang i semesterupplevelsen.

Groznjan i Istrien, Kroatien

Semesterminnen i Istrien

När du hyr ett boende i Istrien kan du utforska nästan hela regionen under din vistelse. Våra semesterbostäder i Groznjan ligger placerade med en bra utgångspunkt för att du ska hinna utforska så mycket som möjligt av Istrien semestern. På en närliggande kulle ligger byn Motovun, känd som Istriens tryffelhuvudstad. Om du ska äta tryffel i Istrien är det där du borde göra det! Tryfflarna kan hittas i skogen precis i närheten av byn.

Istrien har fler intressanta städer som är värda ett besök. Rovinj är en av Kroatiens vackraste och populäraste städer. Här kan du besöka Gamla stan, handla i spännande butiker och se kyrkan St. Euphemia.

Genom att hyra boende i Groznjan kan du också enkelt besöka städer som Porec, Pula och Vrsar. Det finns också flera grottor i regionen, såsom Baredine och Feštinsko Kraljevstvo. Om du vill ha en aktiv semester kan en utflykt till nationalparken Brijuni vara på sin plats. I nationalparken kan du uppleva vacker natur. Om resan sker på sommaren och med barn, kan en tripp till temaparken Jurassic Park säkert vara populärt.

Gör ett besök till Motovun

Boka semesterhus och semesterlägenheter i Groznjan

Vill du ha en aktiv semester i Kroatien? Då är ett semesterhus i Istrien ett bra val. Det finns knappast en enda aktivitet som gör dig besviken. Gå på vandringsleder, cykla eller vandra i terrängen, utforska området med häst eller prova mer utmanande aktiviteter som klättring, segling, dykning, vindsurfing eller skärmflygning.

Du kan också välja att ta det lugnt i ert semesterhus. Det är just det som är en av fördelarna med att hyra semesterbostäder genom NOVASOL - du bestämmer själv hur du ska tillbringa din semester.