Semesterhus i Barbariga

Barbariga är en liten charmig kuststad i sydvästra Istrien beläget mellan Pula och Rovinj. Staden är omgiven av orörd natur och lummiga olivlundar, och erbjuder allting från både historiska monument till genuina sevärdheter i naturen. 

Med ett semesterhus i Barbariga har du också nära tillgång till många aktiviteter i och på vattnet, samt i inlandet. Här får du en smak av vad du kan uppleva under din semester i Istrien. Hyr ett hus eller en semesterlägenhet i Barbariga med oss och upplev all den frihet och alla möjligheter som detta ger dig på semestern. En semesterbostad är verkligen det bästa sättet att uppleva Kroatien på nära håll och skapa härliga semesterminnen tillsammans med hela familjen. Välkommen!

Upplev en semester i Barbariga, Kroatien

Populära semesterhus i Barbariga

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Barbariga

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Barbariga

Loading...

Semesterhus med pool i Barbariga

Loading...

Upplevelser i Barbariga med omnejd

Barbariga har ett litet och mysigt centrum med affärer och restauranger, men är annars en mycket lugn och mysig stad där du verkligen kan njuta av en avkopplande semester i en av våra semesterbostäder. Staden ligger precis vid Adriatiska havet med den vackra kustlinjen och de relativt orörda klipp- och sandstränderna. 

Inlandet är relativt platt, vilket är ovanligt i denna bergiga region i Kroatien, där bergen oftast tornar direkt ner i havet. Runt Barbariga kan du välja och vraka bland en mängd vattensporter eller prova på till exempel fiske. Våra semesterhus och semesterlägenheter i Barbariga ger dig friheten att bestämma exakt hur du ska tillbringa din semester.

Pula - ett omtyckt utflyktsmål från Barbariga

Ta en tur till Pula

Vi kan också varmt rekommendera att ta en dagstur till Pula, som ligger söder om Barbariga. Här hittar du ett stort utbud av magnifika kulturhistoriska sevärdheter och ett mysigt stadscentrum där du kan njuta av den äkta smaken av det kroatiska köket. Missa inte ett besök i den stora amfiteatern där du kan titta på teaterföreställningar och konserter. Gå även upp för stadens kullar och utforska det antika fortet där uppe, som idag har omvandlats till stadens arkeologiska museum. Efter en promenad genom Gamla stans slingrande gator kan du njuta av en underbar måltid i någon av stadens restauranger, om du inte vill tillreda middagen själv i ditt semesterhus i Barbariga. Kanske hänförs du så mycket av staden att du till semestern gången efter väljer att hyra hus i Pula?

Boende i Barbariga för din semester

Om ni önskar en avkopplande semester i Kroatien, bör ni definitivt överväga att hyra ett semesterhus i Barbariga. Här kan du välja mellan enkla semesterbostäder, eller mer lyxiga varianter med många eller alla de faciliteter du vill ha på din semester. Nästan oberoende vilket resesällskap som denna semester spenderas med, finns det ett boende som passar just för er – om ni är ute i tid. Hyr till exempel ett semesterhus med havsutsikt, egen pool eller ett där husdjur är tillåtna. Ta med familjens fyrbenta familjemedlem på semestern då du kan ta med hund till flera av våra semesterbostäder i Istrien utan extra kostnad. 

På NOVASOL hyr vi ut flera tusen semesterbostäder i Kroatien och vi hjälper dig gärna till att hitta exakt det semesterboende som ni är på jakt efter. Ni kan också enkelt söka efter det perfekta semesterboendet för er direkt här på vår hemsida med hjälp av våra sökfilter. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra semesterhus i Barbariga!