Semesterhus i Premantura

Längtar du och din familj efter en avkopplande ledighet i södra Istrien? Då kan ni hyra semesterhus i Premantura hos oss på NOVASOL! Genom att hyra hus i Premantura får ni gott om tid att njuta av stränderna och den mysiga atmosfären.

Premantura är den sydligaste orten i Istrien och är centralt belägen på den långa och smala halvön Kamenjak. Kamenjak är omgivet av en 30 kilometer lång kust med massor av små vikar. På halvön finns även en vacker naturpark, stränder perfekta för vindsurfing och spår efter dinosaurier.

Halvön Kamenjak där Prementura ligger

Populära semesterhus i Premantura

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Premantura

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Premantura

Loading...

Semesterhus med pool i Premantura

Loading...

Upplev Istrien från sköna Premantura

Med en av alla semesterbostäder i området får ni själva bestämma över er ledighet. Ta en lång sovmorgon, njut av en härlig frukost på terrassen eller gå upp tidigt för att ta en promenad genom staden och titta på slottsruinerna, monumenten och kyrkan S:t Lawrence under vistelsen i ett semesterhus i Istrien.

Genom att hyra hus i Premantura får ni en bra bas för utflykter i Istrien. Från ett semesterhus i området kan ni enkelt ta er till naturparken Kamenjak där ni kan njuta av orörd natur och härliga stränder. Besöker ni ön Fenoliga som ligger framför Premantura kan ni se spår efter dinosaurier. Åker ni till semesterorten Medulin får ni gott om aktivitetsmöjligheter. Även den historiska staden Pula med den berömda amfiteatern, borgen och katedralen ligger i närheten.

Att hyra hus i Premantura är en god idé om du och din familj tycker om att vara i naturen. Här finns stränder som är perfekta för vindsurfing under sen vår och tidig höst då vindarna är starka. Det kristallklara vattnet är också idealiskt för snorkling.

Boka ditt semesterhus här

Är du och din familj intresserade av att hyra hus i Premantura, kan ni boka boende här på vår hemsida eller över telefon. På NOVASOL har vi förmedlat semesterbostäder i Kroatien sedan mitten av 2000-talet och har idag bl.a. ett härligt utbud av semesterhus i Istrien. Dessa finns i olika prisklasser och storlekar. Vill ni hyra hus i Kroatien kan vi, bland många andra destinationer, erbjuda kvalitetssäkrade semesterhus i Premantura där ett trygghetspaket ingår. Varmt välkomna till oss när ni vill hyra hus eller semesterlägenhet i Premantura!