Semesterhus i Liznjan

Du som söker lugn och ro på semestern kanske kan hitta drömsemestern i den lilla fiskestaden Liznjan, Istrien. Här kan du uppleva genuin medelhavsnatur och de varma välkomnande människorna. Genom att bo i ett av våra semesterhus i Liznjan kan du slappna av långt bort från trafikbuller och vardagens stress och istället njuta av natursköna områden och härlig kultur.

Närhet till Pula från Liznjan

Populära semesterhus i Liznjan

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Liznjan

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Liznjan

Loading...

Semesterhus med pool i Liznjan

Loading...

Semester med avkoppling

Vi har ett stort utbud av semesterhus i Liznjan och över hela Europa och hos oss hittar du både lyxiga villor och enklare stugor. Vi har hus med egna pooler, havsnära strandläge eller härlig utsikt över de gröna kullarna. Här kan du njuta av semestern och koppla av, glömma vardagen och bara njuta av god mat, trevliga människor och skönt boende. Ändå finns alltid något att göra så att du aldrig behöver ha tråkigt när du bestämt dig för att hyra hus i Liznjan. Det finns flera mycket vackra vandringsleder och cykelspår som tar dig bekvämt genom landskapet och låter dig njuta av det vackra området helt i din egen takt. Ta en båtutflykt till någon vacker, enskild vik och ät en picknic på varma klippor och se ut över det vackra havet.

Sköna vatten och nära till turistområden

Det kristallklara, blå havet bjuder till sol och bad, vattensporter och fiske efter tonfisk och andra tropiska arter. Du kommer nära många fina stränder i närområdet genom att hyra hus i Liznjan, både vit sand och varma klipporbjuder in för att koppla av i det milda medelhavsklimatet. När du bor i ett semesterhus i Liznjan har du även nära till Pula och Medulin med sina utpräglade turistområden och sina gamla stadscentrum, shopping och aktiviteter. Här hittar du många restauranger, krogar och även nattklubbar för alla smaker. På så sätt har du valmöjligheten mellan landsbygd och stadsmiljö helt efter vad du själv föredrar på semestern.

Boka ditt semesterhus direkt hos NOVASOL

Hos oss på NOVASOL hyr du tryggt semesterhus i Liznjan med omnejd. Vår långa erfarenhet och vårt stora utbud gör att vi har goda förhoppningar om att du kommer att hitta ditt drömhus hos oss. Vi har många semesterbostäder i Liznjan och en lång rad semesterhus i Kroatien och Europa. Du kan enkelt hyra hus i Istrien direkt online, men naturligtvis är du välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp.

Välkommen till NOVASOL när du vill hyra hus i Liznjan!