Semesterhus i Vrsar

Den vackra staden Vrsar i Kroatien lockar med sol, strand och kultur. Njut av semestern i ett av våra semesterhus i Vrsar och få sol på magen, sand mellan tårna och en oförglömlig tid för hela familjen. Denna lilla stad har mycket att erbjuda för er semester och har vuxit till att bli en charmig turiststad som besöks av många människor varje år. På NOVASOL, erbjuder vi flera semesterhus i Vrsar av olika standard och storlek, för att passa allas stil och önskemål.

Närhet till Rovinj från Vrsar

Populära semesterhus i Vrsar

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vrsar

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vrsar

Loading...

Semesterhus med pool i Vrsar

Loading...

Mycket att se och göra

När du bestämt dig att hyra hus i Vrsar kan du vara säker på att semestern blir lyckad. Här behöver ingen ha tråkigt, många aktiviteter och evenemang tillsammans med sevärdheter och hjärtlig kultur gör att det alltid finns något att uppleva och beundra. Här finns sevärdheter från många tidsepoker, medeltida stadsmur och valv och hus från olika historiska tidpunkter gör att den historieintresserade säkerligen har mycket att beundra.

När du bor i ett av våra semesterhus i Vrsar har du aldrig långt till det kristallklart blåa adriatiska havet som med sitt rena vatten och härliga stränder bjuder in till bad och sol men också till adrenalinfyllda vattensporter och bra snorkling. De många tropiska fiskarna och alla vackra undervattensväxter gör en utflykt under ytan till en explosion av färg och form som gläder både stora och små besökare!

Ta del av härliga naturupplevelser

Också den fantastiska naturen runt staden bjuder till härliga upplevelser och ger dig möjlighet att uppleva härlig medelhavskultur från ditt semesterhus i Vrsar bekvämt och helt i din egen takt. Det finns många spännande vandrings- och cykelleder som tar dig ut till de lokala gårdarna där man tillverkar olivolja och viner av absolut världsklass som du kan upptäcka genom att hyra hus i Vrsar. Passa på att prova olika smaker och köp med dig lokala delikatesser som souvenir.

Boka direkt hos NOVASOL

Här hos NOVASOL kan du bekvämt och tryggt hyra hus i Vrsar, övriga Kroatien och hela Europa. Du söker enkelt bland våra semesterbostäder i Vrsar här på vår hemsida och du kan också boka ditt boende direkt online. Vi har ett stort utbud av semesterbostäder och du kommer säkert inte att bli besviken när du bestämt dig att hyra hus i Istrien. Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra semesterhus i Vrsar!