Hyra hus i Buzet

Buzet är en lugn liten landsby i norra Istrien, beläget på en kulle i det kuperade gröna landskapet i Kroatien, nära gränsen till Slovenien. Som självutnämnd tryffelhuvudstad i Kroatien, är Buzet epicentret i den här tryffel-älskande regionen, och här hålls en årlig tryffelfestival i september. För att markera starten på vittryffelsäsongen, gör lokalbefolkningen en stor tryffelomelett på över 2000 ägg och 10 kg tryffel. 

Ta en titt på våra semesterbostäder i Buzet och upplev denna fantastiska och ofta förbisedda stad i norra Istrien för en underbar semester i Kroatien. Hyr ett semesterhus eller en semesterlägenhet och njut av vad Istrien och Kroatien har att erbjuda. Området är perfekt för en avslappnande och härlig semester, speciellt för dig som älskar att komma nära naturen och verkligen hitta lugnet under semestern.

Hyr hus i tryffelstaden Buzet, Kroatien

Populära semesterhus i Buzet

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Buzet

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Buzet

Loading...

Semesterhus med pool i Buzet

Loading...

Upplevelser från ett semesterhus i Buzet

Buzet ligger vid foten av berget Cicarija och precis vid källan till den största floden i Istrien, nämligen floden Mirna. Staden grundades först av romarna, som byggde stadsmuren, kyrkor och stora grindar. Här finns därför ett spännande kulturarv som bara väntar på att bli utforskat på din semester i Istrien. Buzet är idag ett av de viktigaste transportnäten i norra Kroatien, och är särskilt känd för sina tryffel och stora möjligheter till cykling och vandring i Mirna-dalen. Här kan du njuta av en semester i äkta Kroatien-anda, nära slående vacker och dramatisk natur.

Om ni vill ha lite mer fart på semestern i Buzet eller bara ta en tur till stranden, rekommenderas ett besök till någon av de närliggande städerna Porec, Novigra och Opatija. Om du letar efter en semester med direkt närhet till stranden och långa baddagar är Buzet inte det mest passande semestermålet. Å andra sidan är staden perfekt för dig som önskar en semester fylld med kultur, historia, vackra naturliga miljöer och naturligtvis fantastisk mat gjord av färska, lokala råvaror. I slutet av dagen lockar de lokala värdshusen och restaurangerna med lokala delikatesser och viner.

Ta en tur till Porec från ditt semesterhus i Buzet

Boka boende i Buzet hos NOVASOL

Välkommen att ta en titt på våra semesterhus och semesterlägenheter i Buzet med omnejd och boka din favorit i utbudet direkt här online. Vi kan idag erbjuda ett brett utbud av både lyxiga och enklare semesterbostäder i Istrien att hyra. Du kan hyra hus eller lägenhet med exakt den mängd ”lyx” du önskar. Hyr till exempel ett semesterhus med pool eller med andra utomhusaktiviteter tillgängliga. Du kan också ta med ditt husdjur till många av våra semesterhus i Kroatien utan extra kostnad, bara kom ihåg att kolla om hunden eller katten är tillåten i semesterhuset. 

Om du föredrar att bo lite enklare, efter den typiska Istriska livsstilen, är det inte heller något problem. Vi hyr ut många mysiga stenhus i lokal stil, där det verkligen läggs fokus på samvaron och lugnet under semestern. Oavsett vad du söker i Istrien, hoppas vi kunna leverera ett boende som passar det ni önskar – oavsett vilket resesällskap som står på tur denna gång. Skulle det råka sig att du inte hittar något, vänligen kontakta oss för mer information och hjälp med bokning.