Semesterhus i Porec

På NOVASOL, kan vi erbjuda ett härligt utbud av både semesterhus och semesterlägenheter i Porec. Att hyra hus i Kroatien ligger i tiden och är ett bra alternativ för att uppleva landet. Här på vår hemsida kan du söka efter just ditt nästa semesterhus i Porec så hittar du säkert det du drömt om. Flera av semesterbostäderna är utrustade med pool för att göra din semester komplett. Att hyra hus i Porec innebär förmodligen att din semester blir lyckad eftersom du i området finner vackra underbara stränder, mysiga små caféer och souvenirbutiker.

Klocktorn i Porec, Istrien

Populära semesterhus i Porec

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Porec

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Porec

Loading...

Semesterhus med pool i Porec

Loading...

En historisk pärla

Platsen har en mycket spännande och intressant historia, du kan vandra i medeltida gränder eller längs den vackra strandpromenaden. Restaurangerna erbjuder mycket Istriska specialiteter så som fisk och skaldjur. Porec har ca 7500 invånare och är delvis omgiven av en stadsmur där viss del är helt bilfri vilket kan vara skönt och avkopplande särskilt om du har små barn.

Hus i Porec gamla stan

Perfekt för barnfamiljer

Att hyra semesterhus i Porec är perfekt för barnfamiljer som vill ha en annorlunda och personlig semester. Här får man tid till de små nära upplevelserna som kan bli minnen för livet. Att hyra hus i Porec kan kanske erbjuda er just det som ni längtat efter. Familjen med små eller stora barn har mycket att uppleva i Porec eftersom det finns många möjligheter till vattensport, snorkling och vi rekommenderar en tur till kalkstensgrottorna som är väl värda ett besök. Badvikarna erbjuder både offentligt bad men du kan även hitta små vikar där du kan få vara ifred och kanske dyka direkt från en egen klippa. Efter badet så kanske ni stannar kvar och njuter av solnedgången tillsammans eller tar bussen in till centrum och stannar till vid kajen i Gamla stan där Venedigbåtarna brukar lägga till.

Allt för cykelfantasten

Hela Porec med omgivningar är ett paradis även för den som vill cykla och många små gator och gränder upplevs bäst på cykel eftersom hela omgivningen är en idyll och måste avnjutas med alla sinnen. Det finns ett stort utbud av cykeluthyrare för alla!

Boka boende att hyra i Porec direkt online

Låt oss få hjälpa till med semestern och hitta just det semesterhus i Istrien som passar för era behov. Antingen bokar du någon av våra semesterhus eller lägenheter i Porec här på hemsidan, eller också så ringer du vår kunniga personal så tar vi hand om dig på bästa sätt. Varmt välkommen till oss och våra semesterbostäder i Porec!