Semesterhus i Fazana

Mysig atmosfär, förtrollande natur och god mat är vad som väntar om ni hyr semesterhus i Fazana. Genom att hyra hus i Fazana får du och din familj många härliga stunder i Istriens övärld.

Hamnstaden Fazana ligger strax norr om Pula i sydvästra Istrien och härifrån går båtar till de natursköna öarna i Brijunis nationalpark. Även om många turister bara hinner få en snabb glimt av staden så är det värt att stanna och hyra hus i Fazana. Staden bjuder på en mysig fiskmarknad, anrika kyrkor och kulinariska upplevelser.

Semester i Fazana

Populära semesterhus i Fazana

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fazana

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fazana

Loading...

Semesterhus med pool i Fazana

Loading...

Utforska mysiga Fazana i Istrien

Med ett semesterhus i Fazana styr ni själva över er ledighet. Välj om ni vill ta en skön sovmorgon följt av en frukost på den soliga terrassen eller gå upp tidigt för att åka på dagsutflykt till nationalparken Brijuni. Brijuni består av 14 öar med fina stränder, härlig tallskog och ett rikt djur- och naturliv.

Genom att hyra hus i Fazana får ni många tillfällen att utforska stadens historiska arv. Här hittar ni till exempel kyrkan S:t Kosmas och S:t Damianos med den vackra målningen Den sista måltiden av Juraj ventura, 1300-talskyrkan Vår fru av Karmel och S:t Elys kyrka. Genom att hyra semesterhus i Fazana får ni också möjlighet att besöka den härliga fiskmarknaden och lokala vingårdar.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Fazana. Med en av alla semesterbostäder i Fazana får ni en mer personlig Kroatienvistelse. Reser ni med barn är det också en bra idé att hyra semesterbostad i Istrien eftersom barnen får gott om plats att leka i trädgården, välling kan värmas i köket och huset blir en trygg plats för barn som reser utomlands för första gången.

Välkommen att hyra semesterhus hos NOVASOL

Är du och din familj intresserade av att hyra en av våra semesterbostäder i Fazana, kan ni boka online eller över telefon. Vi har förmedlat semesterbostäder i Kroatien sedan många år och strävar alltid efter att tillgodose gästernas önskemål vid bokning. När ni hyr en av våra semesterbostäder, bokar ni med vetskapen om att alla våra boenden är regelbundet besiktade och att en trygghetsförsäkring alltid ingår.