Semesterhus i Banjole

Lugna dagar vid havet är vad som väntar om ni hyr semesterhus i Banjole. Här, i den mysiga kuststaden, kan ni njuta av stillheten, stränderna och varandra. Den charmiga kustorten Banjole ligger i västra Istrien i höjd med Pomer och Medulin. Ortens befolkning är till största delen fiskare och ska du och din familj hyra hus här, får ni många tillfällen att smaka färskfångad fisk och skaldjur.

Närhet till Pula från ditt semesterhus i Banjole

Populära semesterhus i Banjole

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Banjole

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Banjole

Loading...

Semesterhus med pool i Banjole

Loading...

Njut av stillheten från ett semesterhus

Med ett semesterhus i området kan ni vakna till ljudet av fiskmåsarna som flyger över Banjoles bukt, och njuta av den fantastiska utsikten över det turkosblå vattnet. Ät en god frukost på terrassen och planera dagens utflykter. Genom att hyra hus i Banjole kan ni tillbringa soliga dagar med ett promenera omkring i den lilla staden, koppla av på klapperstensstranden Centinera eller dyka bland rev och skeppsvrak.

Genom att hyra hus i Banjole får du och din familj en perfekt bas för utflykter. Den spännande staden Pula ligger en kort biltur bort och där kan ni titta på historiska byggnader från romartiden som till exempel amfiteatern och triumfbågen eller ta en tur till nationalparken Brijuni. Ska ni hyra hus i Istrien får ni också möjlighet att ta färjan till Venedig från Pula.

Ska barnen med på resan är det en bra idé att hyra en av våra  semesterbostäder i Banjole. Genom att hyra hus i Banjole får barnen gott om plats att leka i trädgården eller i poolen och får en trygg plats mitt i äventyret. Med ett eget hus i Banjole kan ni njuta av samma bekvämligheter som hemma och kan värma välling i köket oavsett tidpunkt på dygnet eller laga en enkel måltid för att tillfredsställa hungriga magar.

Boka boende i Banjole

Är du och din familj intresserade av att hyra semesterhus i Banjole kan ni boka boende direkt här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har funnits i Kroatien sedan lång tid och kan erbjuda härliga semesterbostäder i Istrien för uthyrning. Har ni frågor eller vill ha hjälp att boka semesterhus i Banjole kan ni kontakta vår kundtjänst.