Stugor i Böda

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Böda på Öland för semestern. Böda är beläget på norra Öland, cirka 75 kilometer från brofästet efter det att du just passerat Ölandsbron. När du väljer att hyra stuga i Böda så finns det ett antal attraktioner och sevärdheter i din närhet. Njut av det vackra landskapet, stränderna eller varför inte besöka något av de många attraktioner som erbjuds både för vuxen och barn.

Boka ditt boende i Böda direkt här på vår hemsida. Här finner du vårt kompletta utbud av lediga stugor och semesterlägenheter för uthyrning. Först till kvarn gäller så vänta inte för länge om du hittat ett boende som passar just dig – välkommen!

Stuga i Böda på norra Öland

Populära semesterhus i Böda

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Böda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Böda

Loading...

Ölands egen riviera

När du väljer att hyra stuga i Böda så befinner du dig på Ölands egen riviera, Böda Sand, med dess kilometerlånga sandstränder och fantastiska poolanläggningar för gammal och ung. Den långa vita snadstranden vid Bödabukten är en klar höjdpunkt bland soldyrkande semesterfirare. Njut här av lata dagar på stranden och ta ett svalkande dopp i havet när det passar.

Sommarsemester med gott om upplevelser

Hyr du någon av våra stugor i Böda under sommaren, möts du av ett utbud av nöjen och aktiviteter. Mycket av det också i din direkta närhet. Här finner du restauranger, butiker med mera inom rimliga avstånd. 

Passa på att njuta av den fina havsutsikten från stränderna eller besök den underbara naturen i Neptuni åkrar för en fin upplevelse. Några kilometer söderut, finner du Byrums raukar med sina kalkstensformationer och fina badplatser. 

Tar du dig istället cirka 10 kilometer norrut finner du Ölands norra udde med fyren Långe Erik. Alldeles i närheten finner du Trollskogen med sin unika natur och Järnåldersbyn Skäftekärr. Båda väl värda ett besök. Ca 5 km söder om Böda finner du som är kulturintresserad Källa Gamla Kyrka med anor från 1100-talet. På din väg till och från Böda, passerar du Borgholm med sitt rika nöjesliv samt Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden.

Boka stuga i Böda och övriga Öland direkt online

På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling sedan 1968. Idag är vi glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling. När det kommer till stuguthyrning på Öland har vi lång erfarenhet. Vi är också glada över att kunna erbjuda stugor i Böda med dess omgivning för uthyrning. 

Här på vår hemsida finner du ett rikt utbud av stugor på Öland att välja mellan med direktbokning online. Vill du hyra stuga i Böda, eller någon annanstans på ön, bokar du tryggt i vetskap om att alla objekt har besökts av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. När det kommer till stugförmedling så jobbar vi året runt med att ta in nya objekt i sortimentet så om du söker stugor på Öland idag och inte hittar något ledigt, kan det mycket väl finnas nya objekt i morgon. Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Böda på Öland.