Stugor i Byxelkrok

Tillbringa semestern på norra Öland genom att hyra stuga i Byxelkrok hos oss på NOVASOL. Njut av det vackra landskapet och havet och koppla av på allvar under semestern.

Byxelkrok är beläget på norra Öland drygt 8 mil från brofästet efter det att du har passerat Ölandsbron. Den lilla byn är ett omtyckt turistmål om sommarn och ett bra alternativ för den som vill hyra stuga på norra Öland.

Stugsemester i Byxelkrok på norra Öland

Natur, attraktioner och närhet till Ölands riviera

Väljer du att hyra stuga i Byxelkrok under sommaren kan du bland annat ta del av fiskerestauranger och butiker inom rimliga avstånd. Skåda den fina havsutsikten från stränderna, eller promenera i den underbara naturen på Neptuni åkrar. Några kilometer söderut finner du Byrums Raukar som är en upplevelse att beskåda. Fina badstränder och kalkstensformationer som du inte bör missa. Byxelkrok är beläget inte långt från Ölands egen riviera, Böda Sand, med sina kilometerlånga sandstränder och fantastiska poolanläggningar för gammal och ung.

För de flesta svenskar är Böda ett välkänt turistmål som många återkommer till år efter år. Också de som hyr stugor i Byxelkrok. Ungefär 5 kilometer norrut finner du Ölands norra udde med fyren Långe Erik och alldeles i närheten ligger Trollskogen och järnåldersbyn Skäftekärr. Båda värda ett besök. En mil söder om Byxelkrok finner du som är kulturintresserad Källa Gamla Kyrka med anor från 1100-talet. På din väg till och från Byxelkrok passerar du även Borgholm med rikligt nöjesliv samt Borgholms Slottsruin och Kungliga Solliden. Kort och gott finns det goda möjligheter till en härlig semester om du hyr någon av våra stugor i området.

Närhet till Böda från din stuga i Byxelkrok

Stuguthyrning i Byxelkrok på norra Öland

Hos oss på NOVASOL kan du finna stugor på Öland över hela ön. I de norra delarna är ett alternativ att hyra stuga i Byxelkrok med närhet till havet och det vackra landskapet. På NOVASOL, inspekterar vi alla stugor innan de tas in i sortimentet för att säkerställa att du som gäst får korrekt information. Du har också alltid möjlighet att ringa till oss om du till exempel vill hyra stuga eller om du redan har bokat och har frågor när du är på plats i stugan.

Gör en sökning redan nu för att se vårt utbud av stugor på Öland. Du bokar tryggt i vetskapen om att NOVASOL är Sveriges största stugförmedlare och har arbetat med stugförmedling under många år. Skulle du inte hitta en stuga som är ledig när du vill resa? Då kan du utöka din sökning med hjälp av kartan. Du kan också filtrera din sökning baserat på till exempel om du reser med hund eller vill bo nära havet. Lägg också till om du har krav på ytterligare bekvämligheter. Det kan till exempel röra sig om diskmaskin, tvättmaskin, eller varför inte en bastu. Vi hoppas att du kommer att hitta ett boende som passar just dig. Men kom ihåg... först till kvarn gäller!

På NOVASOL hälsar vi dig varmt välkommen att hyra någon av våra stugor i Byxelkrok!