Stugor i Västernorrland

Hyr en av NOVASOLs stugor i Västernorrland! Genom att hyra stuga i norra Sverige får du och familjen uppleva äventyr, unik natur och spännande aktiviteter. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Västernorrland med omnejd.

Västernorrlands län är beläget i mellersta Norrlands östra del. Länet består av delar från landskapen Medelpad, Ångermanland, Hälsingland och Jämtland. Här finns den vackra stenstaden Sundsvall som erbjuder shopping, restauranger, kasino och många nöjen.

Utöver Sundsvall ligger även större tätorter som Örnsköldsvik, Timrå och Härnösand i Västernorrland. Här finns även mindre besöksmål som till exempel Vi, Ånge, Matfors och Johannedal. Du kan också besöka Kramfors som är historiskt känd för sin sågverksindustri. I Västernorrland ligger även Sollefteå som under medeltiden var en viktig handelsplats men då under namnet Solatunum.

Residensstaden i Västernorrland är dock Härnösand som är beläget i Ångemanlands län. Från Härnösand kommer flera kända personligheter som till exempel Anette Norberg och Alfhild Agrell.

Höga Kusten-bron i Västernorrland

Populära semesterhus i Västernorrland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Västernorrland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Västernorrland

Loading...

Upplev unikt världsarv

Oavsett vilken årstid du tänker hyra stuga i Västernorrland finns det alltid något spännande att göra. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Västernorrland under sommar och höst kan du bada, fiska, cykla nedför fjällen, spela golf, plocka bär eller svamp och vandra i den fantastiska naturen. Ska du hyra stuga i Västernorrland under vinterhalvåret kan du åka längdskidor, utförsåkning, följa med på snöskotersafari eller testa på isfiske.

Ska du hyra stuga i Västernorrland är en tur till Höga Kusten ett hett tips. UNESCO har utsett Höga Kusten till världsarv på grund av den unika kombinationen av kustnära klippor, skog och skärgård. Med en av NOVASOLs stugor i Västernorrland kan du njuta av det fantastiska landskapet till fots, från cykelsadeln eller från hästryggen. Här kan man bestiga mytomspunna Skuleberget eller testa på surströmming i Ulvöhamn.

Att hyra stuga i Norrland blir även populärt bland barnen. Barnen kommer att älska en tur till äventyrsbadet Himlabadet där de kan åka vattenrutschbanor, guppa bland vågorna eller bada bubbelpool. Ta med barnen på Sälsafari i Sundsvalls skärgård eller låt de lite äldre barnen få gnugga geniknölarna och lösa utmaningarna på Boda Borg.

Utsikt över sjö från stuga i Västernorrland

Stuguthyrning i Västernorrland

Letar du efter stugor i Västernorrland kan du söka och boka boende direkt här på vår hemsida. Du kan här se alla stugor som är lediga under vald period och på önskad destination. Detta gäller oavsett var du vill hyra stuga i Sverige genom NOVASOL.

På samma sätt så har alla våra stugor, semesterhus och lägenheter besökts innan de har tagits in i sortimentet. Eftersom alla semesterbostäder i vårt utbud är privatögda, är detta vårt sätt att kvalitetssäkra och säkerställa minimistandarden för våra stugor. Att våra stugor i Sverige är privatägda gör att du får ett unikt och persnoligt utbud att välja i. Det gör också att dina semesterupplevelser blir just det – personliga och unika.

Varje plats har sin charm och det finns en anledning till att någon valt att bygga en stuga där. Det är allt som oftast med kärlek till närområdet. Detta gör att det finns otaliga möjligheter till nya, härliga semesterminnen var än i Sverige och Västernorrland du vöäljer att hyra din stuga. På NOVASOL har vi arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är glada över att kunna erbjuda ett gediget utbud i såväl Sverige som Europa.

Ett bekvämt sätt att semestra i Västernorrland

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Västernorrland via NOVASOL. En är att vårt Trygghetspaket alltid ingår till alla bokningar för våra stugor i Sverige som görs direkt hos oss via telefon eller hemsida. Trygghetspaketet innefattar flera punkter som till exempel avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom eller arbetslöshet. För att få mer information i detalj är du välkommen att läsa våra Hyresvillkor för att se under vilka villkor det gäller.

Alla våra stugor i Västernorrland har självhushåll så att du enkelt kan sno ihop en middag eller värma välling mitt i natten. Med en egen stuga kan du själv styra över semestern och känna dig som hemma, även om ni är borta. Är du intresserad av en av våra stugor, kan du boka här på hemsidan eller via telefon. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring vår stuguthyrning eller till exempel vill ha hjälp med att genomföra din bokning. Välkommen till oss när du söker stuguthyrning i Västernorrland!