Stugor på Gotland

Att hyra stuga på Gotland är som att komma till ett annat land. Den lilla ön bjuder på en helt säregen känsla: den gemytliga atmosfären, det magiska ljuset, de historiska sevärdheterna och den fantastiska naturen.

Gotland är på alla sätt unikt och skiljer sig från resten av Sverige och det är kanske just därför som Gotland är en så populär semesterpärla. Upplev det exotiska ö-livet själv och boka en av våra stugor på Gotland här.

Semester på fascinerande Gotland

Populära semesterhus i Gotland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gotland

Loading...

Semesterhus med pool i Gotland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gotland

Loading...

Semester på Gotland

En semester på Gotland är något alldeles, alldeles underbart. Med flest soltimmar i Sverige och sina 800 km kust intar Gotland en självklar plats som Sveriges främsta sommardestination, och du hittar mysiga städer, grönskande skogar och vackra stränder hela vägen från Visby till Ljugarn och Klintehamn till Lummelunda. 

Så fort du kliver av färjan i Visby och möter den medeltida ringmuren känner du av historiens magiska vingslag, men det som är mest förtrollande med Gotland är naturen! Förundras av de mäktiga raukarna, den säregna floran och lokala delikatesser som tryffel och sambär, som alla är unika för Gotland.

Hyr semesterlägenhet i Visby

Besök Gotland för en unik ö-semester

På Gotland finns hela 12 naturreservat, vilket gör att du har massor av möjligheter för att upptäcka den unika, gotländska naturen. De häftiga raukarna upplever du bäst på Langhammars och Digerhuvud på Fårö och på Gotlands sydligaste spets hittar du den omtalade Hoburgsgubben. 

Bungenäs halvö hittar du gröna trollskogar, imponerande kalkbrott och klapperstensstränder som för tankarna till medelhavet, medan Lummelundagrottorna bjuder på ett underjordiskt äventyr. För härliga bad har du Tofta strand som är Gotlands största strand, Sudersand och Ekeviken på Fårö, Ljungarn som är ett idylliskt semesterområde med sin mjuka sandstrand och i kalkbrottet Blå Lagunen kan du bada i kristallklart, turkost vatten.

husdjursvänligt semesterboende

Sevärdheter och aktiviteter på Gotland

På Gotland finns det gott om attraktioner, aktiviteter och sevärheter. Under sommaren pulserar ön och Visby förvandlas till Skandinaviens Ibiza, medan lågsäsongen bjuder på ett lugnare tempo.Strosa runt bland mysiga butiker, fördjupa dig i kulturella upplevelser eller beundra utsikten från Högklintens utkiksplats. På hösten kan du åka på tryffelsafari och när du känner för en klassisk, svensk fikapaus beställer du in en gotländsk saffranspannaka med sambärssylt. 

För en aktiv semester kan du hyra en cykel, paddla kajak eller klättra, och om du reser med barn kan du besöka Kneippbyn som är känt för sitt färgglada Pippi Långstrump-hus, vattenland och karuseller. En dagsutflykt till Stora Karlsö tar dig till världens näst äldsta naturreservat efter Yellowstone, branta kalkstensklippor och ett rikt fågelliv.

Våra stugor på Gotland

Att hyra stuga på Gotland är ett perfekt sätt att skräddarsy semestern precis som du vill och ta dagarna som de kommer. När du bokar din stuga på Gotland med oss bokar du inte bara en plats att sova på, utan en personlig upplevelse i ett unikt hem. Vad sägs om en mysig stuga mitt inne i naturen, en semesterlägenhet i Visby eller ett husdjursvänligt semesterboende? 

Oavsett om du vill vila ögonen på en magisk panoramautsikt, maxa avkopplingen med en bastu eller bubbelpool , eller bo precis vid strandkanten, så finns det ett semesterboende eller stuga på Gotland just för dig.