Stugor i Burgsvik

Njut av lugnet, skön natur, bad och kulturminnen på södra Gotland - att hyra stuga i Burgsvik är ett utmärkt sätt att uppleva ön. Vårt tillgängliga utbud av stugor i området finns utlagda för bokning här på hemsidan. Först till kvarn gäller för varje stuga.

En vindmölla utanför Burgsvik på Gotland

Populära semesterhus i Burgsvik

Loading...

Semester på södra Gotland

Burgsvik är huvudorten på halvön Sudret i södra Gotland och är känt för sin sandsten som använts till knivslipning sedan urminnes tider. Sudrets landskap är fantastiskt, om ni ska hyra hus här kan ni besöka de vackra naturområdena som Hoburgen, Rivet eller Barshage udd.

Sudret är betydligt lugnare än turisttäta Visby och Tofta strand, men populärt bland naturälskare. Från en av alla stugor i Burgsvik är det nära till den fina hamnen i Burgsvik, raukområdet vid Holmhällar och härliga stränder som till exempel Austre eller Faludden. De natursköna omgivningarna har lockat till sig många konstnärer som bosatt sig i området.

På södra Gotland finns många kulturminnen bevarade. Om familjen ska hyra stuga i Burgsvik kan ni ta en tur till Bottarve museigård utanför Vamlingbo. Bottarve är en välbevarad gård från 1800-talet med museum, intressanta samlingar och en hantverksbutik. I Vamlingsbo finns också en vacker prästgård från 1700-talet med en utställning om Gotlands natur och ett museum med konstnären Lars Jonssons alster.

Det finns många fördelar med att tillbringa semestern i en stuga i Burgsvik. Genom att hyra en stuga får familjen en bra utgångspunkt för utflykter, en möjlighet att själv bestämma över sina vanor och en chans att få uppleva ledigheten i en stuga på Gotland utan att behöva oroa sig för reparationer under resten av året.

Hyr stugor i Burgsvik med omnejd direkt online

Är du och din familj intresserade av att utforska södra Gotland, kan ni hyra stuga i Burgsvik med omnejd här online eller via vår kundtjänst. NOVASOL har många års erfarenhet av stugförmedling och är en av Sveriges största förmedlingar av kvalitetssäkrade bostäder med ett unikt sortiment av stugor. Här på vår hemsida kan familjen söka bland alla stugor på Gotland och välja en semesterbostad som passar just er.

Vi på NOVASOL tycker att det ska vara enkelt och säkert att boka stuga. Därför inspekteras alla våra stugor i Burgsvik innan intag och en trygghetspaket ingår i hyresbeloppet. Vid frågor är ni varmt välkomna att maila eller ringa till oss. Trevlig semester i Burgsvik!