Stugor i Slite

Slite är beläget på nordöstra Gotland och bjuder in till många härliga semesterupplevelser. Att hyra stuga i Slite är ett bra val för dig som vill ha nära till Gotlands alla aktiviteter och sevärdheter. Det är lätt att ta sig runt på Gotland, även om Visby ligger på andra sidan ön tar det inte mycket längre tid än 30 minuter att ta sig från Slite till Visby med bil. Närheten är definitivt en av fördelarna med att hyra stuga på Gotland!

raukar på gotland

Populära semesterhus i Slite

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Slite

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Slite

Loading...

En aktivitetsfylld semester

Om ni ska hyra stuga här så har ni nära till stranden. Ta ett svalkande dopp, hoppa från bryggan eller vada i din egen takt. Här finns även en utomhuspool som brukar uppskattas de dagar det är lite sämre väder och kyligt i havet. För dig som vill vara aktiv under semestern finns en populär golfbana i Slite som passar alla golfare, vilket handikapp man än har. De som hellre håller i ett rack har möjlighet att spela tennis på någon av Slites alla banor. Genom att hyra stuga här kan hela familjen hålla sig aktiv under semestern.

I Slite anordnas årligen en marknad som är en av de mest populära marknaderna på Gotland. Här kan du göra riktigt bra fynd, hitta lokala delikatesser och bli ett med folkvimlet. Om ni vill åka på utflykt borde ni ta bilen och utforska norra Gotland hela vägen upp till Fårö. Våra stugor i Slite är en bra utgångspunkt för att få en minnesvärd semester!

Stuguthyrning i Slite och övriga Gotland

Om ni vill uppleva den nordöstra kusten på Gotland kan ni hyra stuga i Slite här online eller via vår kundtjänst. NOVASOL är Sveriges största stugförmedling och har ett stort utbud av kvalitetssäkrade stugor på Gotland. Sök runt bland alla våra stugor i Slite här på hemsidan och hitta just din favorit. Vi önskar dig en trevlig stugsemester!