Stugor i Visby

Ströva längs ringmuren, känn doften av rosorna, beundra ruinerna, shoppa och bada i Östersjön - vackra Visby har mycket att erbjuda sina besökare. Det absolut bästa sättet att utforska Gotlands största stad, är att hyra lägenhet eller en av våra stugor i Visby med omnejd.

Gotlands största tätort ligger på öns västkust. Visby är vida känd för sina rosor och vackra ruiner. Under sommaren vallfärdar människor till staden för att njuta av bad, kulturella sevärdheter och utelivet.

En mycket populär händelser som vi vill tipsa om att besöka under er vistelse på Gotland och Visby är Medeltidsveckan som går av stapeln i slutet av sommaren. Här får ni lära er mer om historia och hur folk levde i detta område. Men också mer om Visby och dess viktiga del av handel och resor som skedde under medeltiden i Sverige och runt Östersjön.

Upplev det genuina Visby på Gotland

Populära semesterhus i Visby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Visby

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Visby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Visby

Loading...

Upptäck en av Sveriges vackraste städer

Det finns gott om attraktioner i Visby, inte minst ringmuren som omsluter de medeltida delarna av staden och som är norra Europas bäst bevarade ringmur. Ta trapporna upp i ringmurens Dalmansport och njut av utsikten över staden.

Visby rymmer många byggnader med anor från medeltiden. Om du hyr boende i Visby kan du passa på att besöka Domkyrkan, Drottens ruin, det gamla Kruttornet, Visborgs slottsruin och ringmurens väktargång.

Visby är också berömd för sin skönhet. Genom att hyra stuga i Visby får familjen många chanser att njuta av den vackra staden. Ta en skön promenad i DBW:s botaniska trädgård och njut av blomsterprakten, ströva längs den mysiga hamnen och ta en tur till Fiskaregränd. En av stadens smalaste gränder och ett mycket populärt vykortsmotiv.

En omväxlande semester

Genom att tillbringa ledigheten i någon av alla stugor på Visby får familjen en omväxlande semester. Ägna några timmar åt shopping i centrum eller koppla av på någon av stadens badplatser som till exempel Gustavsvik, Kallbadhuset och Melonen Poolbad.

Ett besök på museet Fornsalen som har spännande utställningar om Gotlands historia rekommenderas starkt.

Att hyra stuga i och omkring staden är en bra utgångspunkt för spännande utflykter. Strax utanför staden finns Kneippbyn där barnen kan träffa Pippi, åka fartfyllda karuseller och leka i vattenlandet.

Andra sevärdheter är Lummelundagrottan strax norr om Visby eller rauken Hoburgsgubben på södra Gotland.

Varför hyra stuga i Visby med NOVASOL?

NOVASOL har funnits sedan 1968. Som stugförmedling kan vi erbjuda ett härligt och varierat utbud av lägenheter och stugor i Visby med omnejd för uthyrning.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Vi erbjuder dessutom gott om semesterbostäder för dig som reser med hund. Om en av våra semesterbostäder välkomnar husdjur, får dessa följa med utan extra kostnad så länge maxantalet hålls.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Gotland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Visby med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra semesterlägenheter eller stugor i Visby kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!