Stugor Tofta, Gotland

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Tofta till er nästa semester på Gotland. Gotland är ett av Sveriges absolut skönaste semesterparadis. Med sina långa och vita stränder och kulinariska vattenhål runtom på ön är det en förträfflig ö att semestra på.

Tofta är beläget vid havet på Gotlands västkust mellan Visby och Klintehamn. NI når orten enkelt då den ligger cirka 20 km söder om färjeläget och flygplatsen i Visby. Detta gör att ni snabbt kan börja njuta av er semester på Gotland.

Att hyra stuga i Tofta är något för er som vill ha nära till den mest kända stranden på Gotland – Tofta strand.

Den populära sandstranden lockar under högsäsong många badsugna besökare som vill uppleva en härlig tid vid havet.

Njut av Tofta strand från din stuga

Populära semesterhus i Tofta

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tofta

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Tofta

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tofta

Loading...

Ta en heldag på Tofta strand

Tänk att få känna den mjuka och solvarma sanden mot sina fötter, sätta sig till rätta i solstolen och låta solstrålarna värma. När ni hyr någon av våra stugor i Tofta kan ni njuta av allt det där. Tofta strand är en väldigt populär strand, hit kommer folk i alla åldrar!

Den norra sidan av stranden är något lugnare där det samlas mest barnfamiljer medan det på den södra delen är mest ungdomar.

Vilket tempo du än föredrar finns här aktiviteter från att solen går upp till att solen går ner. Prova på windsurfing, beachvolleyboll eller varför inte bara ligga i solstolen och läsa en bra bok?

När magen börjar kurra finner ni flera restauranger och caféer i närheten.

Åk på utflykt

När ni bokar en av våra stugor i Tofta så bor ni nära mängder av bra och roliga utflyktsmål. När ni vill ta en paus från stranden och vill upptäcka mer av det Gotland har att erbjuda, är det inte långt till varken öns största tätort Visby eller till härliga Klintehamn.

Besök någon av Visbys alla charmiga butiker eller ta båten från Klintehamn till någon av de vackra öarna "Stora Karlsö" eller "Lilla Karlsö".

Att hyra stuga i Tofta är ett bra utgångsläge för att uppleva allt vad underbara Gotland har att erbjuda och i synnerhet den västra delen av ön.

Med andra ord ett bra alternativ om ni söker boende nära Visby till er semester.

Ön är dessutom full av gårdsbutiker och butiker som säljer olika typer av hantverk. Handla in lokalodlade grönsaker eller kött från egen gård av riktigt hög kvalité. Ta med hem till stugan för en smakfull middag på terrassen och njut.

Boka boende i Tofta på Gotland

Om ni vill hyra stuga i Tofta går det att se vårt lediga utbud här på hemsidan och boka direkt online. Genom filtreringsfunktionen kan du själv välja de önskemål som är viktiga för just er. Kanske reser ni med hund till Gotland, vill bo nära havet, eller så är det viktigt att er stuga har tillgång till internet.

Gör dina val och välj den period du planerar att semestra. Då visas endast lediga stugor i Tofta som matchar era önskemål.

Vi har många års erfarenhet av stuguthyrning på Gotland och är idag Sveriges ledande stugförmedling av kvalitetssäkrade stugor.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och boenden på Gotland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Vi hoppas ni finner er favorit till nästa semester i vårt utbud av stugor i Tofta!