Stugor i Ljugarn

Ljugarn är beläget på östra Gotland och bjuder på många historiska platser i naturskön miljö som exempelvis gravfältet vid Gålrum, Fornborgen Burgen och raukområdet Folkhammar. Att hyra stuga i Ljugarn är verkligen något för de historieintresserade! Raukfältet Folkhammar är ett av Gotlands mäktigaste raukområden som är en del av ett större naturreservat. Här kan du ta en promenad vid havet, slå dig ner vid en av bänkarna och blicka ut över det vackra raukfältet. För dig som inte kan få nog av svunna tider, kan även besöka det fyra museer som ligger i Ljugarns hamnområde. Genom att hyra stuga på Gotland kan du ta del av öns medeltida historia!

Raukar i solnedgången på Gotland

Aktiviteter för hela familjen

Vill du spela golf, minigolf, tennis, boul eller volleyboll? Eller du kanske hellre vill rida, paddla kajak eller vandra? Genom en av våra stugor i Ljugarn har du möjlighet att göra vilket som - här finns aktiviteter för både stora och små.

I Ljugarn finns även en badstrand som är en av Gotlands barnvänligaste stränder. Ta med hela familjen till stranden och spendera en heldag med att bygga sandslott, leka i havet och skratta i solen. När hungern börjar smyga sig på är det inte långt från stranden till varken restaurangen eller caféet. I området finns fler stränder, strax norrut ligger härliga stränder i exempelvis Ardre, Sjaustru. Grynge, Sandviken och Katthammarsvik som endast är en 10 minuters bilresa bort. Våra stugor i Ljugarn ger bra badmöjligheter under er semester på Gotland!

Stugsemester i Ljugarn på Gotland

NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning på Gotland och är Sveriges största förmedling av kvalitetssäkrade semesterbostäder. För er som vill hyra stuga i Ljugarn går det att boka direkt online eller via vår kundtjänst. Alla våra stugor på Gotland besiktigas innan de tas in i vårt sortiment och det ingår ett trygghetspaket i hyresbeloppet vilket gör att du som vill hyra stuga i Ljugarn kan boka tryggt.