Semesterhus i Luxemburg

Välkommen att hyra hus i Luxemburg! Landet Luxemburg är i och för sig ett litet land, men ett mer och mer populärt semestermål bland europeiska besökare. Besök landet och upplev det storslagna landskapet och fantastiska möjligheterna för dem som gillar sport, för en familjesemester och även för dem som uppskattar avkoppling, kultur och natur. Detta är ett land med många möjligheter för en härlig semester – välkommen till oss för att hyra hus i Luxemburg!

Holiday homes in Luxembourg

Populära semesterhus i Luxemburg

Loading...

Natur och aktiv semester i Luxemburg

Den fantastiska naturen som Luxemburg erbjuder har mycket att upptäcka. Överraskande klippformationer, floder som löper genom skogar, men även leder för promenader och vandring genom ett vackert landskap.

Om du föredrar en aktiv semester finns det många möjligheter för cyklister och mountain bikers i Luxemburg. Även om Luxemburg är ett litet land, så finns det ca 300 km av spår för mountainbikers och inte mindre än 600 km markerade cyklingsleder.

Om du är sugen på att spela golf under din semester kan du besöka en av de sex stycken golfbanorna i landet. Simma, åka skridskor, klättring, paragliding, ridning, segla, åka skidor, fiska och vandra är andra utomhusaktiviteter som landet bjuder på om du väljer att spendera semestern i ett semesterhus i Luxemburg.

Avkoppling och lugn

Wellness i Luxemburg är populärt och du kommer att hitta flera fantastiska spa som erbjuder massage, olika kroppsbehandlingar, ångbad etc. Perfekt om du eftersöker en semester i avkopplingens tecken. Njut av den unika atmosfären i ett spa långt från stress och vardagslivet.

Boka boende och upptäck Luxemburg

I Luxemburg finns det många kulturella attraktioner och sevärdheter som slott, museum för modern konst, historiska kulturarv, folklore, utställningar och konserter. Besök de idylliska byarna för en oförglömlig resa genom århundranden. En mix av germanska och latinska kulturer har influerat dagens kultur i Luxemburg.

Om du vill upptäcka detta land under semestern är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus i Luxemburg. Vi har flera utmärkta alternativ för dig som söker semesterlägenheter och semesterhus i Luxemburg för uthyrning. Här på vår hemsida kan du söka och boka semesterbostäder i Luxemburg direkt online. Du kan naturligtvis även ringa till oss så hjälper vår svenska kundtjänst dig gärna med din bokning. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och är glada över att idag också kunna erbjuda semesterhus i Luxemburg. Året om är vi runt och kontrakterar nya objekt så du kan hela tiden se nya semesterbostäder komma in i sortimentet. Välkommen till oss för att hyra hus i Luxemburg!