Stugor på Nordjylland

Skagen på norra Jylland

Stugor på Nordjylland

En riktig drömsemester väntar dig i norra Danmark och med en av våra stugor på Nordjylland har du avkoppling och aktiviteter precis runt knuten. Här erbjuds aktiviteter året runt och naturen är häpnadsväckande vacker. Här, på Danmarks nordligaste del, möts Kategatt och Skagerak i ett vackert skådespel och ljuset har lockat hit människor i århundraden. Många målare fann ljuset här vara enastående och på museet i Skagen kan du beundra många av de så kallade Skagenmålarnas vackra verk.

Populära semesterhus i Nordjylland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nordjylland

Loading...

Semesterhus med pool i Nordjylland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nordjylland

Loading...

Fina stränder och många soltimmar

Du som bestämt dig att hyra stuga på norra Jylland hittar underbara stränder, många soltimmar och goda möjligheter att gestalta semestern helt efter dina önskningar, i din egen takt och året runt. Förutom sol och bad finns möjligheter till många olika sporter, motionsspår, cykelleder och vattensporter gör att du enkelt kan varva avslappning och aktiviteter.

De barnvänliga badstränderna längsmed östkusten och möjligheterna till sport- och fritidssegling, windsurfing och fiske gör det till en upplevelse för hela familjen. Jammerbuktens underbara natur och kullar är perfekta för långa promenader med fantastisk utsikt från de höga kulltopparna. De starka naturkrafterna som har format Jammerbukten har skapat klinter och klitter, som bildar en ram till ett 54 km strandområde, enkelt att nå från våra stugor på norra Jylland.

Du kommer också att finna många kulturhistoriskt intressanta ställen alldeles i närheten genom att hyra stuga på Nordjylland, bland annat Sankt Laurentii kyrka, ”den tillsandede kyrke”, som ansatts hårt av naturens krafter, Dronninglund slott med dess spökhistorier och Bangsbo Museum och Arkiv.

Upplev norra Jylland med NOVASOL

Kort sagt – Nordjylland är ett semesterområde som passar alla och varje årstid. Från kända destinationer som Lökken och Skagen till mer 'gömda' pärlor. NOVASOL har gott om stugor på Nordjylland för dig att söka bland för att hitta din fvorit. Vi har noggranna kontroller av våra semesterhus och en bra försäkring för våra gäster. Du kan enkelt söka och hyra stuga på Nordjylland, övriga Danmark och nästan hela Europa här på vår hemsida. Bland våra stugor i Danmark kan du välja bland lyxiga, moderna villor eller enklare, mysiga stugor och självklart även många lägenheter av olika storlek och stil.

Välkommen till NOVASOL för att hyra semesterhus på Nordjylland!