Hyra stuga Frederikshavn

Fredrikshamn är en riktig Sverige-favorit på grund av det nära avståndet och att det är lätt att ta sig hit med färjan. Många åker hit under sommaren för att dricka en god öl i solskenet och handla lite danska delikatesser under några timmar eller för att stanna några dagar i denna fantastiska del av Danmark.

För många räcker det med en ”pölse lunch” med två röda korvar och bröd tillsammans med en god kall öl. Men oroa dig inte, Fredrikshamn har mycket mer än så att erbjuda i matväg.

NOVASOL erbjuder en mängd olika stugor i Fredrikshamn. Hyr en stuga i Fredrikshamn med omnejd och stanna i detta fina landskap under några dagar. Området är en riktig semesterpärla också för många danskar.

Fredrikshamn ligger dessutom tätt på det mycket vackra Skagen och detta är ett perfekt besöksmål när ni hyr stuga i Fredrikshamn. Här kan ni läsa och se mer av våra stugor i Skagen.

Hyra stuga Fredrikshamn

Populära semesterhus i Fredrikshamn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fredrikshamn

Loading...

Semesterhus med pool i Fredrikshamn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fredrikshamn

Loading...

Hyr semesterboende i Fredrikshamn

Vare sig ni vill besöka ett känt bunkermuseum som ”Bangsbo fort” och se på kanoner med tillhörande föremål från andra världskriget eller bara vill ta det lugnt och bada på en fin sandstrand så kommer ni inte bli missnöjda. Denna del av norra Jylland har det mesta som önskas under semestern.

Fredrikshamn är en liten stad men har mycket att erbjuda. Stannar ni i området under några dagar kan det också vara värt att ta sig över till Læsø för lite nya intryck på denna fina lilla ö som har restauranger, caféer och en vacker natur.

Tycker ni om att cykla är det perfekt att ta med sig cykeln till Fredrikshamn på er semester. På så vi kan ni enkelt ta er runt i området och se mer utan att behöva oroa er för parkering och mindre stopp på vägen bland alla vattenhål.

Varför hyra en stuga i Fredrikshamn med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Fredrikshamn och över nästan hela Danmark. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Fredrikshamn med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Fredrikshamn med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i vackra Fredrikshamn, Danmark!