Stugor i Bratten, Danmark

Bratten vid Nordjyllands östkust är ett härligt ställe att fira semester på. Hos oss på NOVASOL kan du boka en av våra stugor i Bratten som bas för en underbar semester i Danmark. 

Oavsett om du väljer ett av våra mer exklusiva och lyxiga sommarhus med alla bekvämligheter, eller hellre vill hyra stuga i Bratten och ha ett enklare och personligt boende, så kan du vara säker på att få en fantastisk semester. Bratten i Danmark är nämligen en bra bas för såväl aktiviteter och strandliv som utflykter i området. Välkommen!

Stuga i Bratten strand, Danmark

Populära semesterhus i Bratten Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bratten Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Bratten Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bratten Strand

Loading...

Populär semesterdestination

Bratten är ett mycket attraktivt semesterområde cirka 30 kilometer söder om våra stugor i Skagen. Med dess läge ut mot Kattegatt är du säkrad att vara nära strand och vatten av högsta kvalitet. 

Bäst upplever du friheten genom att hyra stuga och kunna komma och gå när du vill i din egen takt utan tidspress. Under din semester i Bratten behöver du inte bekymra dig över något mer än vilken smak det ska vara på glassen som du ska äta i solstolen efter lunch.

Bred och fin sandstrand

En av anledningarna till att det är populärt att hyra stuga på Nordjylland är att du alltid har nära till havet. Bratten är inget undantag. När du väljer att hyra hus i Bratten ligger vattnet aldrig långt borta. Bratten strand är en fin och bred sandstrand som är väl värt ett besök. Stranden är perfekt för dig som reser med barn då den är långgrund, vilket gör den barnvänlig. 

Med ett av våra semesterhus i området kan både stora och små besökare njuta av den bästa tiden på året. Med många spännande aktiviteter i närheten av sitt boende blir man inte uttråkad även om man inte har vädret med sig. Exempelvis finns det två bra golfbanor i området för dig som vill bättra på ditt handicap och för dig som gillar att fiska finns det bra möjligheter till såväl kustfiske som fiske i put and take-sjöar.

Upplevelser i närheten

Genom att hyra stuga i Bratten har du också nära till mycket annat. Exempelvis hittar du det trevliga fiskeläget Strandby som har en spännande fiske- och båthamn där aktiviteten ständigt är i gång. Här kan du köpa dagsfärsk fisk eller bara njuta av en promenad på piren medan du tittar ut över vattnet. 

En populär dagsaktivitet bland våra gäster som bokar boende i Bratten är att ta bilen till Skagen för upptäcka denna härliga danska pärla. En dag i Skagen kan se ut på många olika sätt beroende på vad som efterfrågas, men det brukar höra till vanligheterna att det blir en blandning av kultur, mat och strandaktiviteter. Hur du än väljer att lägga upp dagen kommer det nog att bli en succé, vilket kan bekräftas av våra många gäster som tidigare har valt att hyra stuga i Bratten genom NOVASOL.

Välkommen att boka boende i Bratten hos NOVASOL

Hos NOVASOL kan nu enkelt hyra stugor i Bratten med bästa läge vid Nordjyllands östkust. Vi har härliga semesterbostäder precis vid stranden såväl här som i resten av Danmark. 

Kontakta oss redan idag för att få förslag på semesterhus i Danmark. Här på vår hemsida kan du enkelt söka och boka semesterhus i Bratten men du kan även söka bland många fler stugor på norra Jylland och resten av Danmark, Skandinavien och hela Europa. Vår långa erfarenhet och noggranna kvalitetskontroll borgar för en trygg bokning och fantastisk semester.